עדכון והתייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מאמיות(:
    אז.. קיבלתי מחזור.. ומשום מה, יש לי הקלה (:
    בכל אופן, אני רוצה הריון! ממש!
    בעלי ואני לא מקימים יחסים בתדירות גבוהה בגלל שהוא לא ככ בבית בגלל צבא/עבודה..
    זאת אומרת, פעם אחת בשבוע..
    אז, אני מתלבטת אם כדאי לעשות מעקב זקיקים כדי להגדיל סיכוים.
    מישהי יכולה לתת לי הסבר איך לגשת, מה לומר, מה נעשה, זה עולה כסף? (אני בכללית)
    ואולי יש רעיון אחר?
5 תגובות
עמוד 1
  • מעקב זקיקים לא עולה כסף , הרופא נשים נותן הפניה וקובעים תור , אצלי למשל רופא בעצמו עושה לי מעקב זקיקים

/]
  • ממתי צריך לבקש? כרגע אני בסיום המחזור שלי..
  • תבקשי מהרופא שלך, יש רופאים שעושים את זה בעצמם עם האולטרסאונד שיש אצלם בקליניקה ויש כאלה ששולחים למרפאת נשים. סהכ זה תהליך פשוט, את מתחילה לעשות א.ס ביום ה 10 למחזור ובודקים מה מצב הרירית והזקיקים ולפי זה אפשר לומר לך מתי יתרחש הביוץ :)

• ממ הבנתי..
    בעיקרון, עברתי קופה.. אין לי מושג מה עושים..
    מדברים פשוט עם המזכירות? (אני בכללית)
    או לקבוע תור לרופא נשים/משפחה?
  • תקבעי תור לרופא נשים מותק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה