שעתיים בלי טלויזיה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר יודעת מה תכתבו לי.. אבל אני איכשהו בוחרת לשתף אתכן שוב!
    ומוכנה כבר להערות מסוג "תגידי תודה." וכו'..

אמא שלי מחר מוציאה את הילדים,
    היא הציעה, היא התנדבה! כי בד"כ בימי שני עידו מוציא את הילדים ואני ביום לימודים ארוך..
    שבוע שעבר היא הוציאה אותם, אבל לא רצתה ליסוע באוטובוס אז ביקשה מאח שלי שיסיע אותה, אחותי שמעה שיש חגיגה והצטרפה גם..
    באוטו של ההורים שלי אין כיסאות בטיחות ואמא שלי הודיעה לי ברגע האחרון שאח שלי בא איתה.. (הם גם איחרו למעון שזה גם עצבן אותי..)
    אמונה ישבה עליה עם חגורה. הגדולים ישבו בלי כלום. אבל זה נסיעה פה בשכונה, של כמה דק' אז מילא..
    עכשיו היא התקשרה לשאול אותי אם אפשר מחר להוציא את הילדים ולקחת אותם אליהם הביתה, נסיעה של 12 דק', חלקן על כביש מהיר..
    נשמע לכם הגיוני שאמונה תשב על אמא שלי עם חגורה??
    לי ממש לא.. לה ממש כן! ("אבל אנחנו עם חגורה..!!!")
    פשוט אין אצלנו טלויזיה אז משעמם...
28 תגובות
עמוד 1
  • חד משמעית - לא הייתי מסכימה שהילדים יסעו גם 100 מטר בלי חגורה מתאימה.
    המקסימום שהייתי מסכימה זה שיונתן יחגר רגיל וגם זה רק בשכונה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • ממש אבל ממש לא!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חד משמעית לא הייתי מסכימה,
    אנחנו גרים ביישוב ויש פה הורים שאני מתה מהם, מסיעים את הילדים באופן ש-ה' ישמור.
    התאונות הכי קשות והאסונות הכי מחרידים קורים ליד הבית, כשרק "קופצים", ורק "חמש דקות".

בשום אופן לא.
  • אם היא חגורה יחד עם אמא שלך אין בעיה.אבל הגדולים חייבים כסאא בטיחות+חגורה.על הבטיחות אני לא מתפשרת....
  • ממש ממש ממש לא!
    כביש מהיר????? יתהפך העולם והילדה לא תיסע שם לא חגורה .!
  • ממש אבל ממש לא!
    אגב, זה שאמונה חגורה איתה זה עוד יותר מסוכן. אם כבר (למרות שכבר אמרתי שממש לא!) עדיף שהיא תחגור חגורה ותחזיק את אמונה בלי. גם כשאנחנו טסים כל הדיילים בכל הטיסות מסבירים שלחגור ילד עם אותה החגורה של ההורה זה ממש מסוכן.

אנה
  • תשאלי אותה אם היא מוכנה לשלם קנס אם יתפסו אותה.
    זה לא משנה בעיני מה את מוכנה או לא מוכנה, יש חוק והחוק מאוד מאוד ספציפי בעניין זה.

בתוך אתר "בטרם" -
    מושבי בטיחות
    נסיעה ברכב ללא מושב בטיחות או במושב בטיחות שאינו מתאים מסכנת ילדים הנוסעים במכונית. ילדים לא חגורים נמצאים בסיכון כפול לתמותה מילדים חגורים.
    בכל נסיעה, גם הקצרה ביותר, הקפידו להושיב את ילדכם במושב הבטיחות המתאים לגיל ולמשקל הילד.
    החוק במדינת ישראל מחייב הגנה על ילדים הנוסעים ברכב בכל גיל, במושב הקדמי ובמושב האחורי. חגורת בטיחות עוצבה לספק הגנה יעילה למבוגרים, והיא אינה יכולה להעניק הגנה לתינוקות ופעוטות ואף עלולה לגרום להם לפגיעות קשות.
    יעילות מושבי בטיחות בהורדת הפגיעה והתמותה של ילדים כנוסעים ברכב הוכחה זה מכבר. האמצעי העיקרי למניעת היפגעות הילדים כנוסעים ברכב הוא מושב בטיחות שמותאם לגיל הילד. לדוגמא, על פי הערכות שבוצעו בארה"ב, מושבי הבטיחות מתקשרים עם ירידה של 71% במקרי תמותת התינוקות כנוסעים ברכב ועם ירידה של 54% במקרי תמותת הפעוטות בני 4-1 כנוסעים ברכב.

העונשים מבחינת החוק -
    הקנס בגין הסעת ילד עד גיל 3 כשהוא לא חגור במושב בטיחות - 1000 ש"ח הקנס בגין הסעת ילד מגיל 3 עד גיל 8 כשהוא לא חגור במושב בטיחות - 750 ש"ח הקנס בגין הסעת ילד מגיל 8 עד גיל 14 כשהוא לא חגור במושב בטיחות - 500ש"ח
    לשני הראשונים - 6 נקודות
    לאחרון - 2 נקודות.

מציאה לך להעביר לה את המידע, סתם כדי שתדע או מנגד להשאיר את כסאות הבטיחות בגנים...

עפ"י החוק אין להסיע ילדים ללא אמצעי בטיחות נכונים!!!!!!!!!!!!!

• שום ״תגידו תודה״ ושום נעליים!
    פשוט לא!
  • אני עם כולן
  • כמו שכולן כתבו: חד משמעית לא!
    טלויזיה לא שווה נסיעה כ"כ לא בטיחותית!

אולי באמת תשאירי לה בוסטרים בגן?
  • כביש מהיר

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אין לי בעיה להשאיר בוסטרים אבל הכסא בטיחות-
    אני לא יודעת איך מוציאים אותו, זה קצת מסובך..
    והיא רוצה כסא בטיחות שצריך רק לשים את החגורה מסביב, שהיא לא תסתבך..
    לכי תמצאי לה כסא כזה!
  • אני לא מסכימה שאף אחד יקח את הילדים שלי ברכב בלי מושב בטיחות.

ששחר היה בגן פרטי החמים שלי היו לוקחים אותו ודרשנו מהם שיתקינו כיסא בוסטר לאוטו כדי שיקחו אותו.

• משעמם בלי טלויזיה, מה את רוצה?

ותתפלאי - אבל יש לי רגעים שקטים רבים עם הטלויזיה, בעיקר כשיש תותית ונווה עצלנות

[email protected]

• אז רק שתדעי -
    אני קניתי שני בוסטרים במוצצים , כל אחד 40 ש"ח
    וכיסא בטיחות ביד 2 ב-100 ש"ח ,כשהקטנה שלי הייתה עדיין בגיל של כיסא בטיחות,
    וזהוווו!
    מה הבעיה ?
    תקני שיהיה לה ואז אין בעיות

• תגידי תודה

מה ענית לה בסוף?
    יש דברים שאין בכלל מה להיתווכח עליהם. ״לא״ וזהו!
    גם אבא שלי עושה שטויות לפעמים אבל כשזה עובר את הגבול אני אומרת באסרטיביות ״לא״ ואם הוא מנסה להתווכח אני אומרת לו שככה זה אצלינו!
  • אני לא הסכמתי!
    עוד שהיא שאלה אותי- "מה עידו יכעס?"
    אז אמרתי לה- לא! אני אכעס!!

היא מצאה כסא מהשכנים שלהם,
    וכשאמרתי לה שאני ישים בוסטרים בגנים אז היא היתה בשוק- "אהה גם את זה צריך..?"
    טוב, בתקופה שלנו נסענו בכלל בלי חגורות.. היו זמנים שזה באמת לא היה כזה במודעות!

אני בכלל נגד שיסעו, הייתי שמחה אם היא לא היתה מוצאת..
  • לעולם לא
  • אבל יפה שהשתדלה... ומצאה כסא. פרגני לה...
  • מה לא עושים בשביל טלויזיה
  • ראית את הסרטון שמורן שמה אתמול בפייס?
    ראית את התמונה של התינוק שהיה על הידיים ועף בעת הבלימה?
    אולי תראי לה את זה והיא לא תעלה את הנושא הזה יותר לעולם!
    https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=499810463372726
    בכל אופן, ברור שלא!

http://www.ticker.7910.org/an1cAb00g000000NzU1NThkfDc2NTU1NjZkYXxNeSBiaWcgYm95IC0gTElBTSE.gif" border="0">

http://www.ticker.7910.org/an1cHlc0g000000MTAyZHw1OTg2MjFkamF8TXkgc2Vjb25kIGJveSAtIFNBQVIh.gif" border="0">
  • טוב להגיד לך את האמת לא אצלי הם עולים לאוטו אין חגורה אני לא נוסעת ואני עוד יותר מפחדת שחברים של הילדים אפילו שיש כיסא ואני מביא כיסא איזה אמא אומרת לי את מסכימה שאני אקח אותם אצלי באוטו אז אני לא כל כך מורשה אני לא כל כך סומכת על נהיגה של אחרים בזמן האחרון בתקופה האחרונה שאביאל גדל אז יש איזה אמא שהתחלתי לסמוך עליה שפעם במאה שנה אביאל הולך איתם אחרי בית ספר באוטו שלה ואז אני גם מצלצלת מאה פעם לבדוק שהם הגיעו ואיפה הם.
    אין דבר כזה בלי כיסא ובלי חגורה

• רגע, אז לא הבנתי, בסוף היתה טלויזיה אתמול או לא?!
    [email protected]

• זה היום,
    וברור שתהיה טלויזיה..
    הילדים יהיו דבוקים לטלויזיה אחת, אח שלי לטלויזיה שאצלו בחדר,
    ואמא שלי תמצא משהו לעשות במטבח..

העיקר שיש טלויזיה...
    סתם, אני פשוט שונאת את החוסר מעש הזה וחוסר הפעלת המוח שבישיבה מול טלויזיה..
    גם בבית הם רואים לפעמים אבל בבית הם רואים סרט אחד ועושים משהו,
    הם משחקים משחק, יוצרים, ואפילו משתעממים...
    אבל לא דבוקים לתכנית ועוד תכנית ועוד תכנית ועוד תכנית.. כמו אצל ההורים שלי.
    בקטנה!
  • עמיתי - את יודעת שאני מתה עלייך ומעריכה אותך כאדם ובכלל וכאם בפרט. באמת.
    יחד עם זאת... ילדייך יודעים ומכירים את ההפרדה בין הבית שלהם לבית של חמותך לבית של הורייך לבית של חברים, אצל הסבתא הזו רואים יותר טלויזיה, אצל ההיא אוכלים יותר ממתקים, אצל החבר ההוא מותר לקפוץ על הספות ואצל חברה אחרת מותר לצייר על קירות, מאחר וזה לא יום-יום וטלויזיה זה אומנם מנוון אבל לראות פעם בשבועיים-שלושה (או בתדירות הרבה יותר נמוכה) אחה"צ של טלויזיה - עבורם זו הנאה...
    הם מחכים לזה ואוהבים את זה, אמא שלך נהנית מזה שהיא עוזרת לך (ואפילו התארגנה על כסא בטיחות!) ונהנית שהם אצלה, אני יודעת שזה בא על מקום של הרבה מאוד עבר והווה לא קלים, אבל זה באמת רק אחה"צ אחד בו הם יבהו בטלויזיה, זה לא סוף העולם...
    נכון שזה עוד משה שמוסיף לך על הקושי של שלושת השבועות האלה, אחד וחצי כבר מאחורייך....
    מלא
  • ענברו'ש

[email protected]

• נו בגלל זה ה- מילא..
  • לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!
    ככה היא אומרת ומספרת??????????
    ואת כמעט לא מבקשת ואם כבר מבקשת זה באמת בגלל שאין לך אפשרות אחרת, היא מקטינה אותך ע"מ להעצים את עצמה... זה לא יפה בכלל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה