אני "קצת" לחוצה ..אשמח לטיפים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתה מפחד מההתמודדות עם שלושה:
    בבוקר של דצמבר- ינואר לארגן 3 ילדים ולצאת לסיבוב גנים: להניק, לחתל שניים , להרגיע את אוריאן שבטח קרציה כי היא מקנאה ,לתת טיפת יחס לירין , להלביש את כולם במעילים , שכולם ישאר נקיים ולצאת וכמובן להגיע לגנים לפני שסוגרים את השער. אה,ולא, בעלי כבר ב7 בבוקר מחתים כרטיס בעבודה - אין מצב שהוא יעזור עם הגנים .
    מלחיץ אותי שאוריאן תחזור בצהריים מהגן ותעשה לי סצינות של צרחות מקנאה ולא תישן , וזה ממש ממש מציק לי להשאיר אותה בגן עד 4 (מסכנה ,איזה מהפך בחיים שלה)
    וכשאוריאן נולדה ירין הפסיק לישון צהריים . אם גם אוריאן תפסיק לישון צהריים ,היא תהיה קרציית על בשעה 17:00 ואמא שלה תתלוש לעצמה כל שערה בגוף ותצרח את נשמתה...אני מפחדת לאבד צלם אנוש פשוט . כל זה כשאני לוקחת בחשבון שאני קמה בלילות ,מתה מעייפות , אה ושכחתי שיש עוד תינוק קטן שרוצה לאכול , לישון וצריך יחס.
    ויש את ירין , שבכלל לא דיברתי עליו , שהוא נשמה טובה , אבל גם אותו אסור להזניח ....
    לחוצה לחוצה לחוצה ..
    מתוך הלחץ כבר כיבסתי וארגנתי את כללללל בגדי התינוק, סלקל , שמיכות וכו מחכים לו שרק יגיע
20 תגובות
עמוד 1

• ממליצה בחום להתחיל כבר מעכשיו להרגיל את אוריאן להישאר בגן, לספר לה איזה כיף יהיה לה לישון עם כל שאר ילדי הגן.
    עדיף לה לקבל אמא רגועה יותר מאשר אמא שלא נחה לרגע, עם ילדה שלא נחה לרגע ועם תינוק....
    עוד שעתיים שקט מהלחץ ההתחלתי של עוד תינוק בבית זה רווח נקי לגמרי של אוריאן ויאשפר לה לנוח כמו שצריך, לאכול ארוחת צהריים כמו שצריך וגם ארוחת ארבע ולהגיע רגועה יותר הביתה.
    אבל ע"מ שלא תרגיש שמסלקים אותה מהבית בגלל התינוק זה צריך להתחיל כבר עכשיו, לפני הלידה כדי לאפשר לה את זמן ההסתגלות הזה וגם לאפשר אותו לך....

• ענבר - כבר התכוונתי היום להתחיל להשאיר אותה לישון בגן ....
    אבל אני ממש לא רוצה להשאיר אותה עד 16:30,אלא לקחת אותה אחרי השינה.
    אז אם יצאתי ב2 לקחת את ירין ,ואז יצאתי ב3 לקחת את אוריאן ,והסתובבתי שוב עם שלושה אחרי , מה עשינו בזה? חתיכת טרטור...
    אוף דילמה ....
  • תרגעי מיד!!!!!!!!
    ועכשיו תרגיעי גם אותי!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • את כל הזמן חושבת איך יהיה לך קשה,
    והאמת איך שאת מציגה את זה זה באמת קשה בטירוף!
    ושוב אני כותבת לך את דעתי (בלבד, כן?)
    לא יקרה כלום אם הם שניהם ישארו בגן עד אחרי הצהריים...
    מבטיחה לך! רוב הילדים נמצאים יום ארוך במסגרת ולא קורה להם כלום!
    תפסיקי עם הרגשות אשמה
  • חחחחחחחחחח מצחיקה אחת

אני עם 3 - ותראי יש לי גם זמן לפורום

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • חוצמזה שנזכרתי כמה היית לחוצה לפני שאוריאן נולדה!!
    ותראי איך הסתדרת..
  • תודה לכולן.. צודקות, אני לחוצה .. כי כבר חודשיים שאני חושבת על זה
    ולא מסוגלת להרפות מרגשי האשם. מליון ילדם נשארים עד אבע בגן
    ובכל זאת ... שלי מעולם לא נשארו מעבר לצהרים אז קשה לי שאלי יהיה קשה להם.
    וברור לי שאחרי כמה זמן אני אלמד להסתדר ולהתנהל אבל עכשיו, רגע לפני
    הסערה, זה מפחיד ...
    פיתוש - חיבוקים מכל הלב ...
  • תודה לכולן.. צודקות, אני לחוצה .. כי כבר חודשיים שאני חושבת על זה
    ולא מסוגלת להרפות מרגשי האשם. מליון ילדם נשארים עד אבע בגן
    ובכל זאת ... שלי מעולם לא נשארו מעבר לצהרים אז קשה לי שאלי יהיה קשה להם.
    וברור לי שאחרי כמה זמן אני אלמד להסתדר ולהתנהל אבל עכשיו, רגע לפני
    הסערה, זה מפחיד ...
    פיתוש - חיבוקים מכל הלב ...
  • גם אני לחוצה מהחודשים הראשונים של החורף...אבל אני לא מריצה סרטים כל כך מפורטים בראש
    אני חושבת שצריך לדמיין תסריטים טובים. הילדים שמחים ועוזרים לך. הם נהיים חברים ולא מחפשים את תשומת הלב שלך.
    הגשם יורד רק בשישי שבת ובכל ערב. בבוקר ובצהריים הוא מפסיק
  • והפיות מסדרות לי את הבית??
  • לא הפיות, חמותך ובעלך
  • טוטילה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • חמותי - בהחלט בדיחה טובה
  • אולי כדאי לקבוע עם אחת האמהות בגן שתחזיר לך את ירין בצהריים ואז בסביבות 15:00 (כשמתעוררים מהשנ"צ) תצאי איתם להביא את אוריאן? ככה את יוצאת רק פעם אחת וגם אוריאן ישנה כמו שצריך
  • פנינה ...
  • וואי חיממת לי את הלב, בהבנה שלך אלי ...

• מותק, קחי בחשבון שהכל יקרה לך!
    פשוט מאוד,
    אם תהיי לחוצה או לא זה יקרה, אם תהיי רגועה יהיה לך הרבה יותר קל
    אני יכולה לספר לך שכבר היו לי ימים שחילקתי 3 ילדים לגנים בגשם שוטף,
    ואצלי כל גן זה בשכונה אחרת - אז זה אומר להכניס אותם לאוטו, להוציא, להכניס, להוציא..

טפו טפו כולם בסדר
  • טרת לגלי - גם לי יש מישהי מהגן הפרטי שהיה לנו - כשאני נתקעת אני קוראת לה.

בגשמים כבדים ביקשתי לא פעם מאחת האימהות שאני בקשר איתה שתקפיץ לי את אור הביתה.

אני כבר מגיל 3 ימים הייתי צריכה להוציא את השלישית איתי להביא את הילדים - אבל באוטו זה לא נורא

[email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה