עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אשמח שתעזרו לי בחידה, החודש ביצעתי פרופיל הורמונלי בתאריך 22.11 הפרוגסטרון היה54.5 ואסטרדיול 907, היום ביצעתי בדיקת דם והתוצאה בטא 10.3אסטרדיול 221 ופרוגסטרון 2.92,
    האם זה הריון? ואם לא אז למה כשעשיתי בדיקת הריון ביתית יצא לי חיובי?

תודה רבה

6 תגובות
עמוד 1
  • הבדיקה הראשונה שעשית מעידה שהיית ממש אחרי ביוץ וייתכן מאוד הריון תחזרי שוב על בדיקת דם לראות עלייה
    בהצלחה ובשורות טובות
  • תודה,
    אבל שאר הערכים ירדו הם לא אמורים להישאר גבוהים על מנת שיהיה הריון?
  • ורד צודקת אבל בגלל שהפרוג׳ כל כך נמוך סביר להניח שההריון כימי בכל זאת תעשי בטא נוספת
    בהצלחה!!

• אז לפני שהספקתי לעשות עוד בדיקה, לצערי קיבלתי מחזור אז כנראה שאכן זה היה הריון כימי...
    האם אתן יודעות מה הסיכויים להיקלט אחרי הריון כימי?
  • אותם סיכויים כמו בכל חודש מותק, שיהיה חודש פורה ומוצלח!!!

• צר לי, שלא צלח החודש אבל לידע כללי בזמן בדיקת הבטא גם הפרוגסטרון צריך להיות גבוה זה נותן לנו רמז לבאות כשיורד זה אומר שהווסת בפתח
    אם לא היית עם תמיכה הורמונלית אז זה היה הריון כימי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה