היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עופרי עם דלקת עיניים העין שלה נפוחה כאילו קיבלה בוקס וכל הזמן יש לה הפרשות מישהו פתח פה על העיניים היפות שלה
הרופא נתן לנו טיפות לשים 3 פעמים ביום. חוץ מזה אני מנקה לה את ההפרשות עם תה (אמרו לי שעדיף קמומיל). למישהי יש טיפים איך להעביר את זה כמה שיותר מהר ובקלות? האם צריך לנקות את העין כמה שיותר מההפרשות, או לגעת כמה שפחות ולנקות פעם ב..?מה אפשר לשים על העין כדי להקל?
בקיצור כל טיפ יתקבל בברכה.. תודה ורק בריאות
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
6 תגובות
עמוד 1
איזה טיפות אלו? לנו נתנו משחה סנסומיצין או משהו כזה וזה היה עוזר כבר למחרת. אף פעם לא קיבלנו טיפות. אולי זה משהו שונה ממה שהיה לנו? החלמה מהירה
אני הייתימנקה בבוקר ובערב.
איזה טיפות הביאו לכם? דתמיצין? הם בד"כ עושים את העבודה ותוך 3 ימים יעבור
נתנו לנו טיפות "אופטי-גנטה"... והיא עם הדלקת מיום שישי בערב!!! אז בגלל שבת לא יכולנו ללכת לרופא, אז הלכנו היום. נראה שהאמבטיה של הערב עזרה לה, כמובן ששטפתי רק עם מים בלי סבון..
אני ממש מקווה שעד יום שלישי יעבור לה
את תצטרכי פשוט בכוח להכניס לה:((( מסכנה קטנה:( תה קמומיל באמת עוזר. חממי טיפה את התה שיהיה לה נעים בעיניים ולא קר
וכדאי ללכת שוב לרופא אחרי יום-יומיים למעקב. כבר ראיתי מקרים של קטנטנים שלא יצאו מזה שבוע ימים ואפילו יותר
החלמה מהירה!
אה ועוד משהו- רק לרופא עיניים, רופאי ילדים לא תמיד נותנים את המשחה והטיפול שבאמת מתאים למצב.
תודה! אם זה לא יעבור לה עד יום שלישי (חס וחלילהה) אביא אותה לרופא עיניים.
הלוואי שמחר בבוקר היא תקום כמו חדשה כאילו כלום
בדרך כלל זה עובר ממש מהר. טיפ קטן: יש לנקות את העיניים מהצד החיצוני של העין לצד הפנימי (ליד האף) ולא להפך. לא להשתמש באותו צמר גפן בעין השניה. ועדיף אחרי כל ניגוב להחליף את הצמר גפן .