היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף :( אלעזר הלל ממש מסכנוני...... אני כל כך מרחמת עליו הוא חלש כזה ולא אכל מ 2 בצהריים :( הוא כזה פצפון וצריך לעבור את זה?!?! אני מקווה שלא יעלה לו החום!!!!
15 תגובות
עמוד 1
שירגיש טוב
אני בזמנו נתתי לנועה נובימול למרות שלא היה חום כי היא לא הסכימה לאכול וכל הזמן בכתה והבנתי שכואב לה.
אז אחרי זה היא נרדמה טוב טוב ישנה כמה שעות וקמה רעבה והכל היה בסדר.
תנסי אולי זה יעזור גם לך.
ניקול גם היתה ממש סמרטוטה אחרי חיסון הזה. אז נתתי לה נובימול וזה עזר לה מאוד לישון. שירגיש טוב!
מה זה נובימול? כאילו מה זה עושה?.....
הוא נירדם ב"ה..... אני מקווה שהוא יקום ויאכל.
נובימול זה כמו אקמולי רק של חברת כצט מסדרת טיפטיפות
גם אני נורא פחדתי מהחיסון הזה, אבל
חוץ מלישון הרבה לא היו לחני תופעות לוואי
נוספות.
אמרו לי שהחיסון של גיל 8 חד׳ קשה יותר
איך הוא??
אני דחיתי ופיצלתי מקווה שנעבור את זה בשלום
שירגיש טוב מאמי
עכשיו אני מבוהלת.., יום חמישי החיסון
בעעעע שונאת חיסונים
לנו החיסון של גיל שמה היה הנורא ביותרררר כל היתר היו מלווים בחולשה וסמרטוטיות וחום קל ... עבר תוך יום
שלי היה בכיין שבוע שלם אחרי החיסון הזה. חום לא היה. אבל אולי באמת תתני נובימול? הכי טוב .
שיעבור לכם בקלות בובים בהחלט לא קל... אבל זה לטובתו
אני ככ שמחה!!!!! הוא כזה חמוד וחייכן, צחק כל הבוקר איך שהוא התעורר
הוא ישן מ- 11 עד 5!!!!!!!! זה המון!!!!!!!! 6 שעות?!?! קמתי להניק ואני כזה - - - "מה?????"
מסכנוני שירגיש טוב ושיעבור בקלות
גולי את ככ צודקת הייתי צריכה לדחות את זה...... טוב לא נורא עבר.