מי לעזעזל עושה מסיבת חנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום חמישי ב 9:15 בבוקר???
23 תגובות
עמוד 1
  • שולי -
    יש כאן משהו "קצת" בעייתי
    נראה שהגננת שלכם רוצה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה....

בעיקרון - בגלל שבאופק חדש לא משלמים לגננות שעות נוספות אז הן לא עושות פעילויות/מסיבות/שיחות הורים בשעות שאחרי הגן.... וזה מקובל כי זה לא הגיוני שהן תעשינה משהו ולא תקבלנה תשלום על זה...
    (ובכל מקרה יש מאבק על זה שרק כאשר מישהו מהמחליטים למעלה ייאלץ להגיע למסיבה בשעות לא הגיוניות משהו יתחיל לזוז...)
    יחד עם זאת אם המסיבה בשעה 9:15 בבוקר אין שום סיבה בעולם שהגן ייסגר בשעה 12:30, הילדים לא צריכים לנוח, הצוות לא צריך לסדר את הגן לקראת המסיבה...
    כדאי לברר את זה בחלונות הגבוהים יותר באגף החינוך במועצה...

• הן בטוח יצטרכו לנקות לאחר המסיבה ...וראיתי איך נראה גן אחרי מסיבה ..
    אבל זה ממש לא בסדר שזה לא אחרי הצהריים...
  • אצלינו זה היה שבוע שעבר , והגן היה רגיל עד 14 ! אני לא יכולתי לבוא . מזל שבעלי כן יכול . אבל אחרת זה ממש מבאס!!!
  • אצלינו המסיבה הייתה במוצש וביקשו שביום שישי ״נגלה הבנה״ וניקח אותם ב 12:00 במקום 12:45....
  • ממש חוסר התחשבות!!!

מה זה השעה המוזרה הזאת.....???? אצלינו עושים בערב בשעה שש

• אצלנו המסיבה בבוקר . בלי הורים ומסיימים רגיל ...
    גמני הבנתי שהן לא מקבלות תשלום על פעילויות שנערכות אחה"צ ...
    בעייתי ....
    מזל שכל השנה מזמינים אותנו רק ל- 2 מסיבות .
  • שוקו מוקה - למה זה לא בסדר שזה לא אחרי הצהריים? אם היינו מקבלים תשלום על שעות נוספות אז בסדר... אבל בחינם?

אבל!! אין שום סיבה בעולם שהגן יסתיים ב- 12:30. עד אז הם כבר ינקו את הגן... וזה לא כזה רציני. תמיד ההורים עוזרים להחזיר דברים למקום ונשאר לנקות את הרצפה.

תתעקשו!!
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• את לא צריכה להשיג את כל ההורים את צריכה להרים טלפון למח' החינוך במועצה ולשאול אם זה תקין כי זה לא!

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איזה חוצפה

• גם אצלנו זה מחר ברבע לתשע בבוקר

• אני יודעת שלא מקבלים תשלום ,וזה מכעיס לעבוד בחינם ,
    וגם אני אהיה גננת ואתמודד כנראה עם אותו הדבר,
    אבל תכלס לכללללללללללל ההורים בגן עדיף אחרי הצהריים
    לא כי כל ההורים בגן מעדיפים את השעתיים תשלום על העבודה , אלא כי כולם צריכים להתמודד עם בוסים בבקשה לצאת מוקדם .
    אז הגננת לא חייבת , היא באמת לא חייבת אם לא משלמים לה,אבל מטעמי התחשבות בכלל..
    בגן שאני מתנסה בו - המסיבה אחרי הצהריים
    בגן של ירין - אחרי הצהריים
    גן של ירין משנה שעברה - גם היה אחרי הצהריים ...

שוב,לא חייבים ,ואין מה לשפוט , אבל ...חבל שכל ההורים יגיעו "בכח" או מבואסים או יחנקו עם זה..זה אמור להיות בכיף !
  • אצלנו בגלל שזה אחרי הצהריים אז מסיימים ב11:00 כבר היה עדיף מסיבה בבוקר
  • גם אצלנו המסיבה ב-6 ומסיימים ב- 11 ויש לי שני ילדים בגנים הראשונה סיימה אתמול ב-11 והשני היום. זה גם נראה לי חוצפה . למה כל כך מוקדם ? בלי צהרון - מקובל. אבל מ-11 ??
  • זו חוצפה!!!
    אור שבכיתה א', אתמול היה להם יום עם פעילויות לחנוכה (יצירת סביבונים, ציור חנוכיה על שקף.. וכאלה..) ובסוף הייתה מסיבת חנוכה וחלוקת סופגניות. כל זה, בלי הורים, ברוך ה'...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• באמת חוצפה..
  • מעצבנים!

אצלנו ההצגה ב17.45 אבל אותו יום מסיימים ב11...
    אבל סטפני בצהרון אשר עובד גם בחגים ומתי שצריך אז יאספו אותה מהגן וייקחו לצהרון...

*
  • בדיוק התעצבנתי על זה המסיבה מחר ,והגננת בצהרון פתאום שואלת אותי אם היא תגיע מחר לצהרון אז שאלתי אותה למה היא מתכוונת אז אמרה לי שמחר בגלל שהמסיבה
    אחה"צ הגן נסגר ב-11 והצהרון מתחיל ב-14 ....
    ומה נראה לה??? אני אוציא אותה ב-11 ואביא אותה ב-14 לצהרון???
    ולא משנה שבכלל לא ראיתי שהודיעו שהגן עד 11 ...מה אני אמורה לעשות מחר???

• איזו שטות עם האופק החדש
    מעניין תסבתא שהגננת לא מקבלת על זה תשלום
    ועל השיחות הורים שעשיתי אתמול להורים של התלמידים עד 19:00 בערב קיבלתי כסף?
    חוצפה, הייתי עושה הד בגן שההורים ינסו להדיר אותה מזה
    לנו יש ב15:30, שעה סבירה אז חותכים טיפה יותר מוקדם מהעבודה
    אבל ככה זה גומר את כל היום
  • אצלנו היא עושה בעשר וחצי בבוקר ביום ו'.
    ושימו לב לשוס- זה מסיבה עם סבים וסבתות...!!! בלי הורים!

[

[
    [
  • זהר - אכן שוס להורים
  • עדיף שישי בבוקר...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה