היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עד כמה את בכיינית (מ-1 עד 10)? הכוונה ממש לדמעות האם בכית בשבוע האחרון/ חודש אחרון ? מה גורם לך לבכי (התרגשות/עצבות/כעס) ? את מנסה להסתיר את היותך בכיינית ?
אני יענה ...
12 תגובות
עמוד 1
לפני שהיו לי ילדים לא הייתי בכיינית בכלל! גם המשפחה שלי לא בכיינים. המשפחה של בעלי מאוד בכיינים. תמיד הייתה לי רגישות לאחרים אבל לא בכיתי. אפילו כשנהרג לי בן דוד בפיגוע בכיתי רק בהלוויה... מההריון הראשון נהייתי מאוד בכיינית. כמובן שבהריונות זה מחמיר...
אני בוכה מעצבים אני בוכה מעייפות
אני ממש לא בכיינית, אדישה מארץ האדישים!! ההריונות קצת גירדו ממני שכבות של אדישות.. שאני בהריון אני יכולה לבכות יותר בקלות ואני ממש אוהבת את זה.. לא בכ היסטרי, אבל להזיל דמעה..
בכיתי בשבוע האחרון, ביום שישי, מרוב תסכול ועצבות מזה שאנחנו בשבת לבד.. כל רגע עשיתי משהו עם הילדים ועלו לי דמעות.. כל שניה עצרתי לנשום..
מה גורם לי לבכי- פעם זה היה בעיקר עצבים על אמא שלי.. רק היא היתה גורמת לי לבכות.
עד כמה את בכיינית (מ-1 עד 10)? הכוונה ממש לדמעות אני די בכיינית מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני בוכה מעצבים או מסרט / תוכנית מרגשת או עצובה
לא בוכה בחתונות, בריתות וכו... חמתי בוכה מספיק בשביל כולם
אני לא יכולה להגדיר אם אני בכיינית או לא כי יש דברים שנוגעים בי מיד, כל דבר שקשור בילדים גם אם זה משמח או מרגש אני מיד בוכה, הבנות שלי יכולות לגרום לי לבכות בשניות
כן! אני בכיינית גאה
עד כמה את בכיינית (מ-1 עד 10)? הכוונה ממש לדמעות 10
אני כמו פיתוש
צריך משהו רציני ביותר שיגרום לי להזיל דמעה....בעיקר של התרגשות
אני בכיינית רצינית בוכה מריבים, בוכה מתסכול, מהתרגשות הכל כולל הכל בהריונות זה ממש מוגזם, פעם בכיתי כי בעלי לא יכל להביא לי לאפה
חחחח.... עד כמה את בכיינית (מ-1 עד 10)? הכוונה ממש לדמעות 15.
האם בכית בשבוע האחרון/ חודש אחרון ? השאלה הנכונה צריכה להיות: "האם בכית בשעה האחרונה?" תשובה: ברור. פעמיים. משני דברים שונים.
מה גורם לך לבכי (התרגשות/עצבות/כעס) ? התרגשות/עצבות/כעס/שמחה/תסכול/חוסר אונים/הזדהות/אמפטיה/שביעות רצון/הודיה ותודה/סרטים/פרסומות בטלויזיה/בכי של מישהו אחר. ניתן לקבוע בוודאות, שאני מהזן שבוכה כשנושמים לידו...
את מנסה להסתיר את היותך בכיינית ? לרב, כן. בכל זאת, קצת לא נעים לשבת מול הפסיכולוגית שלך, ולגלות שברגעים ה"קריטיים" בטיפול - היא זו שבוכה, ולא את...
עד כמה את בכיינית (מ-1 עד 10)? הכוונה ממש לדמעות אכתיר את עצמי בציון 10 "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."