עד כמה זה לא בריא..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בננות, חשקים אין לי (למרות שכל הדרך לפני)
    אבל מה שאני רוצה לאכול כל היום מבחינתי זה מנה חמה (זה נקרא חשק?)
    החלטתי להרשות לעצמי אחד ליום
    עד כמה זה נורא??
21 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היה את זה בסביבות השבוע שלך הבאתי 3 מנות חמות ועד עכשיו נשאר לי אחד בארון נורמלי לחלוטין אל תדאגי זה יעבור לך עוד לפני שתספיקי לספור כמה אכלת

• אל תדאגי יעבור ויגיע החשק הבא
    תזהרי לא לקנות המון
    חצי מההריון בעלי קנה סטוקים של כל מני חשקים
    עד שהבין שכל יום יש חשק אחר

• לא הבנתי מה אמור להיות נורא בזה... חח

• מה שנורא בזה הוא שאת מגדלת יצור בבטן ובמקום להזין אותו בדברים בריאים וטובים, את מזינה אותו בדברים שמזיקים לגוף ולא רק לתינוק ובכך עשויות לצוץ בעיות..

מה עם הילד יפתח רגישות לאחד ממרכיבי המנה?

• הי דנה, מסכימה עם מה שרשמת אבל מצד שני, הוא לא יכול לפתח אלרגיה גם לשאר מרכיבים בדברים שאני אוכלת? (שכן בריאים ומזינים אותו)
  • אני היתי טוחנת תפוזים בהריון - אוריקי לא פיתח אלרגיה לתפוזים.
    דנה מאיפה את מביאה את הדברים שלך???

אל תשכחי שהגוף שלנו מפוצץ בכל מיני ג'יפות וחומרים אחרים שממש לא בריאים.
    גם הפירות והירקות שאנחנו אוכלים מפוצצים בכימיכאלים למינהם (גם האורגניים)
    ואם כבר בנושא בריאות עסקינן - את יודעת שלא מומלץ לאכול נבטים חיים בהריון???? וגם חסה לא... ובעצם את רוב הירקות והפירות.
    ולמה את שואלת????? אז ככה.. כי יש המון סלמונלה בפנים. כי הם מושקים במי קולחין וזה נכנס לתוך הפרי/ירק (כן כן בפנים עמוק), כל הקקי והפיפי, והרפש של הפרות, והכבשים וחבריהם נמצאים בתוך הפירות והירקות. ולזה את קוראת בריא!
    אם תרצי הסבר מפורט אשמח לתת לך בדיוק איך ולמה.
    כן כפי שאת יכולה להבין אני "קצת" מבינה בנושא!

אז פעם ב... "להרעיל את הגוף" לא יקרה כלום.

ד"א מה שלא בריא במנות חמות/מרקים מוכנים זה הנטרנים = מלחים.
  • החשקים הם בתחילת הדרך לרוב. בגלל שהתופעה של הרגישות לטעמים וריחות זה בהתחלה, אז את מחפשת מה לא עושה לך בחילה וכל מה שמתחיל מ"בא לי......" בהריון -זה חשק
    בתאבון.
    אחכ זה יתחלף במשהו אחר[;)

וממש לא נראה לי שאלרגיות (שהן לא גנטיות) נרכשות ברחם.
    כי הילד מקבל רכיבים תזונתיים בדם, הוא לא טועם מאכלים, הוא מקבל את מה שיש בפנים, נגיד סתם, ויטמין C, מה הוא מבדיל בין ויטמין סי מהתפוז או מהקיווי? לא.
    בנוסף לזה שלגוף שלו אין מה לזכור כאלרגן, אז גם מלחתחילה ברחם אין לו כזאת מערכת חיסונית שתזכור דברים ותתחסן.
  • הייתי זורמת עם החשק!
    ודנה- למה את כזו שיפוטית? מה נסגר איתך? זו לא פעם ראשונה..

• דנה מותק מאיזה ירח נפלת תגידי לי ?
    לנשום זה מזיק לבריאות שחלילה העובר לא יפתח COPD!!!
  • זה בכלל לא נורא כל דבר שאת אוכלת במינון מותר
    בלי קשר להריון. בתאבון
    [/center]
  • זה מכיל המון כימיקלים ודברים לא טבעיים....... צבעי מאכל וכאלה
    אין בעיה לאכול את זה אבל כל יום זה קצת מוגזם
  • תראו, אני אשתף אתכן במה שעובד לי - כמובן שזה לא אומר שזה יעבוד לכולן, אבל ראו זאת בגדר המלצה.

אני החלטתי שמאחר ואני נכנסתי להריון ויש בתוכי עובר שלא היה לו שום יד ורגל בהחלטה שלי להביא אותו לעולם, יש לי ולבעלי חוזה איתו (נו, בכ"ז... עו"ד)
    החוזה הזה אומר כך:
    "אנחנו מביאים אותך לעולם מבלי שתבחר בזה, ובעשותנו זאת אנחנו מתחייבים בפניך לתמוך בך, לטפח אותך, לשמור על בטחונך, להכין אותך לחיים, לגדל אותך, עד שתעמוד על שני רגליך"

לכן, אני משתדלת בכל מאודי להקפיד על הת**** שלי במהלך ההריון (ולא רק) מתוך ידיעה למה שאני אוכלת יש השפעה על העובר. אני מקפידה הקפדה יתרה שלא לאכול מאכלים עם חומרים לא טבעיים (חומרי טעם, ריח וכו'). מנה חמה, בלי קשר להריון זה רעל. זה משהו אחד שאני כאישה בוגרת מחליטה להכניס לעצמי רעל לגוף, אבל מה עשה לי העובר שאני צריכה להזין אותו ברעל הזה?

בגלל שיש לי שליטה עליו, אני חייבת לגלות כלפיו יותר אחריות ממה שאני מקיימת כלפי עצמי. זו דעתי וזה מה שעוזר לי שלא לשתות דיאט קולה (למרות שאני מאד אוהבת), שלא לעשן (למרות שאני מאד אוהבת), שלא לאכול כל מיני שטויות (שאני גם..מאד אוהבת).

לי זה עוזר. אולי גם לכן?
  • הוא יכול לפתח אלרגיה גם לדברים בריאים..
    ולדעתי הריון זו לא מחלה סופנית, מנה חמה לא הרגה אף אחת, בנות ממש מגזימות פה

• אתן כאלו מקסימות!

הדעות לגבי זה חלוקות..
    כשהתכוונתי כל יום אחד זה רק בימים שאני לומדת (3 פעמים בשבוע) ואין לי אפשרות לאכול באופן מסודר. בערבים לפני אני חצי מתה ואז אין לי אפשרות להכין לי משהו ליום מחרת.
    גם עם ריחות של מאכלים מבושלים מאודדד קשה לי עדיין ולכן חשבתי שאם כבר חשק ואם כבר אין אוכל של בית אז עדיף מנה חמה.

אין בזה חומרי טעם וצבעי מאכל (אני גם אוכלת רק מגיק) ומדובר על אטריות כאלו בתוך מרק...

טוב אז אני מקווה שזה יעבור לי ציק צאק וכמו שרשמו למעלה, יעבור עוד לפני שאסיים את שלוש הקופסאות שקניתי.

לגבי שאר המזונות בהיריון.. אף פעם לא חשבתי שלהיות בהיריון זה כל כך קשה!

Dkny לדעתי כל אחת שנושאת ברחמה את העובר שלה, הילד שלה רוצה רק לדאוג לו ולבריאות שלו... העובר שלי עוד פיצקי ואני כל הזמן חושבת מה הכי טוב בשבילו והכי פחות בשבילי..
    בגללו אני לא ישנה חצאי לילות כי שמעתי שהכי טוב בשבילו שאשן על צד שמאל ואני מוטרדת 24/7 מה איתו ואיך הוא... לא חשבתי שזה ברמת חיבור כזאת.
    אני מאוהבת בו!!!!

אז סליחה על החפירה ותודה לכן! מתה עליכן!
  • תשני איך שבא לך.
    לעובר הכי טוב שאמא שלו תנוח.
    לא מכירה המלצה לישון רק על צד שמאל.
    זה נכון כשאת מנסה להרגיש אותו, זו אחת השיטות לאכול מתוק ולשכב על צד שמאל - מהסביה שזרימת הדם טובה יותר (זה הכיוון של הלב שלנו).
    ובקיצר, שני איך שנוח לך (כן כן אפילו על הבטן, לא את לא תמחצי אותו הוא מוגן היטב)
  • אני יודעת!!! כנראה שאצלי זה פסיכולוגי ואני פשוט לא יכולה...
  • גם לנשום זה לא בריא האוויר לא נקי
  • טוב סליחה אבל
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - לא יש פה תגובות לא אמיתיות באמא שלי

תאמינו לי אני חרא של אמא
  • במיוחד בשבילך סיון
    רווחהההההה
  • מאיה נשבעת לך לקחת לי את הזעקה מהפה
  • את יודעת משהו ליטלי,
    יצא לי לקרוא כמה פעמים שאם האישה ממש משתוקקת לאכול משהו בהריון
    והיא לא אוכלת אותו, זה לא מוצא חן בעיניי העובר
    בואי נגיד שלא סתם בא לך כזה וכזה

בנוגע למנה חמה, בטוחה במיליון אחוז שתאכלי פעמיים, יומיים