אמהות ל2 ויותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת הלידה המתקרבת אני מתחילה לחשוב אולי הבאתי עוד ילד מהר מידי אני ממש לא יודעת אך אני הולכת להסתדר עם 2 ילדים
    אוראלי שיהיה בריא מוציא ממני הרבה כוחות שאני משכיבה אותו לישון אין לי כוח לעצמי אז אך יהיה לי כח לטפל בעוד אחד

ואני גם לא יודעת אך אוראל יקבל אותו - שאני מחזיקה את אחיינית של בעלי שהיא בת כמה חודשים הוא מקנא בטרוף וכל הזמן מחפש אך להציק לה

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אין לי ניסיון אבל מה שאני יכולה להגיד לך זה שיהיה לך המון בהצלחה :)
    בכל אופן זה הרגשות ממש נכונות ואמיתיות , אני חושבת שכל אמא בלידה שניה מרגישה ככה
    אבל את צריכה לזכור שעם כל ילד בא גם הכוחות שלו וההצלחה איתו
    גם אם אוראל היה בן 3??? אז מה??? לא היית מרגישה ככה? שיהיה לך קשה?
    היית.
    לכן זה לא משנה..... וטוב שהם צפופים, זה ממש מקרב בין האחים.

• גם אני ממש לחוצה מזה והבת שלי תהיה אחרי הלידה בת שנתים ו10 חודש
    ואני עדין לא יודעת איך היא תקבל את התינוק למרות שהיא עכשיו ממש אוהבת תינוקים ולא מקנאה
    אבל אני חושבת שמתי שזה יהיה שלה היא תקנאה!

ואיך מסתדרים עם 2? להתיחס לשתיהם ביחד? לקלח / לחתל/ להלביש/ להניק את הקטן ולהאכיל את הגדולה????
    זה מלחיץ!!!!
  • קודם כל והכי חשוב - תחושות שלך מאד מוכרות.
    דבר שני - מסתדרים

תראי שבהתחלה יהיה לך קשה, אח"כ הלוגיסטיקה מסתדרת והכל נראה פשוט יותר.
    אני היתי משתפת את אוריקי בהכל, בוא איתי לקחלח אותה, להחליף לה חיטול, תעזור לי להניק אותה וכו'.
    הוא הרגיש שייך וחשוב.
    אח"כ כשאמילי היתה בת 3 שבועות התחלתי לקלח את שנהם יחד - באמבטיה גדולה שלנו, היא על דפני. מכניסה איתי לאמבטיה את העגלה שלה, מוציאה קודם אותה, עין אחת בפזילה קלה על אוריקי, מלבישה אותה משאירה בעגלה ואז מוציאה אותו.

כפי שאמרתי, זה הכל ענין של לוגיסטיקה!
  • תודה רבה על העידוד - נחכה וניראה ימים יגידו

• לדעתי יש לך פער-מהמם ביניהם בע"ה

• מסתדרים, ההתחלה באמת קשה אבל אחרי החודש חודשיים הראשונים הכל מתחיל לזרום.

לאט לאט מסדרים לקטן סדר יום, לומדים את השעות הרגועות שלו ולפי זה מתנהלים.

אני כמו ליבי שיתפתי את הגדולה בהכל, היא ממש היתה חלק מזה. הנקתי הנקה מלאה אז בזמן ההנקה הייתי עושה לה הפעלות, שירי משחק וכו'. בזמנים של הגזים שיחקתי איתה רגיל פשוט הקטנצ'יק היה בידיים. בהתחלה יש קנאה וזה טבעי ובסדר אבל לוקחים הכל בפרופורציה. ככל שהקטן גדל הגדול מבין איזה מתנה נפלאה הענקת לו, וגם את תרגישי ככה
  • תודה בנות

• מאמי מסתדרים. אני התחלתי ישר עם שתיים אף אחד לא שאל אותי איזה מרווח אני רוצה כמה זמן הפסקה בין הראשון לשני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה