שק הריון בלי עובר-שבוע 5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר הדר,

אני קצת בלחץ ואשמח לקצת מידע.

קצת פרטים טכנים:

וסת אחרונה בתאריך 17.10.12

ב19.11 עשיתי בדיקת דם והתוצאה היתה HCG-B QUALITATIVE גדול מ-1,000.

מחזור ארוך יחסית, בשלושת החודשים האחרונים הגיע כל 25,34,35 יום (בממוצע 31.5 ימים)

הייתי אתמול(2.12) אצל רופאת נשים בבדיקה, ובU.S נמצא שק הריון(תוך רחמי) אך לא נראה עובר, היא לא הזכירה כלום בנוגע לקוטב עוברי.

לפי החישוב של הרופאה אני אמורה להיות בשבוע 6 אך הסונר מתאים לטענתה לשבוע 5, היא טוענת שיש להתייחס לכך שהמחזור הוא ארוך יחסית. היא המליצה על U.S חוזר בעוד כשבוע אך היא היתה מאד זהירה בדבריה כך שהיה קשה להבין אם זה מקרה שכיח או שמדובר בבעיה ובהריון שכנראה לא יתפתח בהמשך.

לפי מחשבוני ההריון השונים(באינטרנט) אני אמורה להיות כרגע בשבוע 6+5, ועדיין לא נראה עובר.
    תוצאת בדיקת הבטא ב19.11 היא יחסית גבוהה למועד שבה עשיתי אותה לדעתי (גדול מ1000) אשמח לדעת מה המשמעות של הדברים בצורה קצת יותר ברורה ומפורטת ועל מה זה תוצאות כאלה לרוב מעידות.

תודה רבה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה מקרה מאוד שכיח
    אכן עומדות על הפרק שתי אפשרויות - האחת, כי ההריון איננו תקין והשנייה, כי את אכןבשבוע צעיר יותר ובאולטרה-סאונד הבא תהיה המשך התפתחות וגדילה של הווסת.

לגבי הבתא, מדובר בתוצאה שהיא חצי כמותית - גדול מ - 1000 יכול להיות 1001 ויכול להיות גם מליון, וזו תוצאה שמתאימה לשבוע 5, בהעדר של ערך בתא יותר מדויק

כך או כך, אין הרבה מה לעשות ואין הרבה מה לעסוק בניחושים, כי באמת אי אפשר לדעת בשלב הזה. רק באולטרה-סאונד הבא תדעי בוודאות כיצד מתפתח ההריון.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה