היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בת דודה שלי אומרת שעדיף פעם אחת. שזה אומר פעם אחת הוא יהיה עם תופעות לוואי ולא פעמיים.
המלצות? אני ממש מפחדת. איזו חברה הפחידה אותי. יום חמישי החיסון
11 תגובות
עמוד 1
בובה אנחנו עשינו את כל החיסונים ביחד
למה לעבור את זה פעמיים? למה תופעות לוואי פעמיים? (ושלא יהיו 5555) למה כל זה לדעתי הכי טוב במכה אחת.
שיעבור לכם בקלות
חברה הפחידה אותי ואמרה שיש חיסונים שיכולים לפגוע בילד.
מזתומרת לפגוע?
ואם ככה, אז מה יעזור הפיצול?
אין לי מושג אנע כושה מה שאומרים לי.
נראה לי אני אעשה פעם אחת שיכאב רק םעם אחת ולא םעמיים.
שיהיה לנו בהצלחה ביום חמישי
מאמי אין לך מה לפחד!!!!!! הבן שלי התבכיין שעתיים ופה זה ניגמר!!! לא חום, לא תופעות לוואי, ישן היום 6 שעות בלילה, התעורר צוחק ומחייך!!!!!
ואל תפצלי! כדי שהוא באמת לא יעבור עודפם סתם!!!
לא יודעת... לדעתי חברה שלך סתם בסרט אף פעם לא שמעתי שמפצלים בגילאים כאלה אבל טוב כל אחת הטוב בעינייה תעשה
שיהיה בהצלחה
תודה טלי!!
האמת שקצת הפחדת אותי אתמול עם השרשור שלך חח
חח הייתי במצב מיואש פשוט, כי הוא לא מתבכיין ככה אף פעם..... הוא אפילו לא ממש בכה הרבה!!! זה היה כזה "אה אה כזה....... של כואב לי והחזקתי אותו שעתיים נישבר לי הגב!!! לא משו יותר מידי קריטי
באמת אל תפצלי נשמה, לא כדאי, כדאי לך לגמור עם זה וזהו!
גם אנחנו עשינו את החיסון הזה פעם אחת וסיימנו עם זה