מה קונים בלידה שנייה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה אני צריכה לקנות בלידה שנייה?

כדי לקנות עוד מיטה לתינוק או שלקנות לאורלי מיטת מעבר?

7 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היתה את הדילמה הזו, אבל אמילי פתרה את הבעיה, היא פשוט טיפסה ממיטת התינוק שלה, אז מייד היא עברה למיטת נוער.
    אני חשבתי להשכיר עריסה ל 3 חודשים, ואז להעביר את אמילי למיטת נוער ואת התינוקי למיטת תינוק.
    כי חבל לקנות עוד מיטה בשביל מספר מועט של חודשים.

תיק החטלה נוח וגדול.
  • זה בן?
    אז את לא צריכה כמעט כלום!
    כשהודיה נולדה בהפרש של שנה וחמש משילה, היא היתה בעריסה בערך חצי שנה ואז העברנו את שילה למיטת ילדים והיא עברה למיטת תינוק./
  • את לא צריכה לקנות עוד מיטת תינוק מספיק לקנות עריסה
    התינוק יהיה שם לפחות חצי שנה.... ואז אוראל יהיה כבר הרבה יותר גדול ואת יכולה לקנות מיטת נוער

אבל מה עוד צריך בשביל ילד שני?
    אני בשבוע 21 ואני לא מפסיקה לחשוב על איך יהיה ומה אפילו שהבת שלי כבר תהיה גדולה....

אני ממש לחוצה מהקטע
  • אני יחד עם פיתוש . אין צורך בכלום עריסה אפשר בכייף עד חצי שנה ואז למיטת ילדים את הגדולה.
    אצלי יש גם מיטת מעבר אז עכשיו קניתי מיטה לגדולה , היא מעבירה את המיטת מעבר שלה לאמצעי והתינוקות עוד מעט תקבל את מיטת התינוק של האמצעי במקום העריסה
  • אני תמיד משלימה חוסרים, כי אני אף פעם לא מסתפקת במה שיש לי
    אבל בגדול לא קניתי משהו גרנדיוזי
    רק מלתחה חדשה מא' עד ת' כי זו בת.
    עגלה בטח יש לך
    אם זה בן, יש לך ים בגדים מאוראלי
    (לפחות הבסיסיים כי כמו שזכור לי ילדת בקיץ, אולי תצטרכי בגדים קצת יותר חמימים)

בנוגע למיטות...
    אני אגיד לך מה החלטנו ואולי אצליח לעזור.
    הרי בינתיים הילדה תישן בעריסה
    לפחות עד 4 חודשים, כמו שנהוראי היה (אני מניקה וכו' וכו')
    אז לכל הפחות יש לנו 3 חודשים להחליט האם לקנות מיטת מעבר או מיטה רגילה
    בכללי מיטה רגילה מעולה לטווח הארוך, למרות שהיא יקרה יותר
    מיטת מעבר אמנם זולה וקומפקטית, אבל אחרי זמן מסויים היא כבר לא שימושית במיוחד
    למרות... שההפרשים שלכם יהיו קטנים (כמו אצלנו) אז שני הילדים יהנו ממנה.
    לכן החלטנו בעוד כחודשיים בע"ה, לקנות מיטת מעבר.
    כך גם הילדה תהנה ממנה ועד אז אלוקים גדול

• אין לי מושג מה קונים בלידה שניה (כי אני רק בדרך לזה) אבל זה תלוי אם זה תינוק מאותו מין או ממין שונה (ואז כמובן, בגדים).
    כמובן כל השטויות הקטנות כמו קרם החתלה וכו'..

לדעתי לגבי הנושא של המיטה, תיקחי בחשבון שעדיף שלפחות 3 עד 4 חודשים התינוק יהיה בעריסה ואז בטח אורלי תגדל ועדיף יהיה לקנות לה מיטת מעבר או מיטת נוער..
  • מאמי אנחנו בדיוק באותו המצב, אותו שבוע הריון והילדים שלנו בערך באותו הגיל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה