חדשה כאן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    אני חדשה כאן
    אם לבת - בת כשנתיים וחצי

יש לי שאלה -
    האם יכול להיות התחלת הריון בלי שום תופעות לוואי ?
    אני שואלת כי בהריון הראשון (והיחיד בינתיים) שלי היו לי תופעות כגון כאבי ראש, בחילות, עייפות, תשישות - והכל סביב השבועות הראשונים.

המחזור שלי מאחר 10 ימים (מוזר לי כי בדר"כ הוא מקדים), אבל מהתופעות שציינתי - אין (וגם אין לי תופעות נוספות כגון רגישות בשדיים וכו').

הריון קודם התגלה רק בשבוע 5 (עשו לי בדיקות כבר בשבוע 3 וגם 4 אבל לא גילו...).
    לא נשמע לי סביר הריון בתחילת הדרך שאין לו תופעות לוואי כגון אלה שציינתי.

שואלת "לידע כללי"...
7 תגובות
עמוד 1
  • כן, יכול מאוד להיות דבר כזה
    לי לא היה שום דבר

(היה לי אפילו "הפוך" - הרגשתי שאני צריכה לקבל מחזור)

• תודה על התשובה....

מוזר לי כי רוב ההריון הראשון (בייחוד בהתחלה) היתה לי סחרחורת ומן תחושה של תשישות........

• כן יש הריונות שמתחילים וממשיכים ללא שום תופעות.
    כל הריון שונה אחד מהשני
    אם את כבר באיחור, את יכולה לעשות בדיקת דם או אפילו את הבדיקה הביתית

וד"א שבוע 5 לגילוי הריון הוא מאד מוקדם!
  • בדיקות בשבוע 3 ו-4??????????זה לא מוקדם מידי לבדוק בשבוע 3 את סביב ה21 יום למחזור בקושי הביצית הופרתה......מוזר
  • את אכן צודקת זה מוקדם בשבוע 3
    אבל הכל בדיעבד
    פשוט הרגשתי חולשה סביב התחלת ההריון (הביוץ אגב היה באיחור של איזה כמה שבועות), ולקחו אותי לבית חולים
    ושם מטבע הדברים בדקו הריון והתשובה היתה שלילית
    רק לאחר מכן התברר שאכן זה הריון (כי המשכתי להרגיש זוועה, אז עשו לי כל שבוע עוד ועוד בדיקות.....)

• כן. מאד יכול להיות. אצלי היה ללא תופעות בשני ההריונות. התופעות התחילו רק בהמשך..
  • תודה רבה בנות
    אתמול לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית בשתן

ואכן... התשובה יצאה חיובית.....
    קצת מלחיץ, לא הצלחתי לישון כל הלילה
    גם מההתרגשות ומהלחץ וגם כי היו לי דקירות בבטן התחתונה והעליונה לסרוגין...(והנה תופעות הלוואי התחילו להן...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה