עזרה דחוףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות
    אני צריכה לעבור צילום רחם יש לכם מושג האם זה כואב???

מיקמיק
8 תגובות
עמוד 1
  • תהי רגועה מותק ותלכי בהרגשה טובה וכמה שפחות סטרס , קחי 2 כדורים או נרות נגד כאבים שעה, שעה וחצי לפני והכל ילך חלק וב"ה צאצא בקרוב - אמן!
  • מיקה היי, עשיתי צילום רחם חודש שעבר, לא נעים, אני מודה, אבל עובר ממש מהר. אני אישית ממליצה על יום חופש אחרי ומישהו לידך לפינוקים

• אין לך מה להיות לחוצה!!
    זה קצת כואב- אני מודה, את מרגישה כאילו מכניסים לך מקל פנימה- חחח
    אבל זה עובר מהר מאוד
    ואחרי זה בכלל לא מרגישים כלום
    אני לקחתי חופש אחרי- והאמת שבאמת לא היתה סיבה
    מאוד נהניתי כן?!!?

המון בהצלחה!!

"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
  • אני גם מאוד פחדתי מהבדיקה, אבל לי אישית לא כאב (הרגשי לחץ). אחרי הבדיקה נסעתי לעבודה.
    כמו שכתבו לך קחי 2 כדורים נגד כאבים לפני.

שיהיה לך המון בהצלחה
  • היי בנות

רק לעדכן שעברתי אתמול את צילום הרחם .. הבדיקה לא הייתה כמעט כואבת בטח לא כמו שחשבתי... העיקר שאני מאחורי זה :)

עכשיו אני ממתינה בקוצר רוח לתוצאות.. מצד אחד אני מקווה שהכל תקין אבל אם הכל תקין איך עדיין לא נקלטתי להיריון? (שנה וחודש מנסים) מצד שני אם לא תקין.. אז מה לא תקין? האם בכל דבר ניתן לטפל ע"י ניתוח וכו' לדוגמא אם החצוצרות סתומות מה עושים?

אוף אני חסרת סבלנות!

מיקמיק
  • העיקר את אחרי! זה לא כזה כואב... עשיתי שבוע שעבר.
    תלכי לרופא, אני קיבלתי פירוט בדף ביום הבדיקה
    ועדיין צריכה להבין מהרופא את המונחים... אז עדיף לקבוע תור
  • תשמעי, לא בדיקה שנהנתי ממנה אבל לא כאב לי אלא הרגשתי לחץ חזק ולקחתי חופש כי למה לא, זה מגיע לנו!!!!
  • עדכון בפי..

קיבלתי את תוצאות הבדיקה והכל תקין החצוצרות פתוחות..

אז מה? זהו עכשיו אני אכנס להיריון? יאללה כבר נמאס לי לחכות ולחכות ...

מיקמיק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה