שוב חופש...מה עושים עם הילדים בחנוכה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק הרגע נגמר עמוד ענן, והנה שוב הילדים יהיו בבית...
    מתי הם בכלל בגן כרגיל תגידו לי?!
    אין לי מושג מה אני הולכת לעשות איתם במשך שבוע.
    קנינו כרטיסים למותק של פסטיבל, ו...זהו. אין לי יותר תכנונים ורעיונות.
    מה איתכן?
10 תגובות
עמוד 1
  • לנו לא היה עמוד עשן....
  • האמת שנמאס כבר מיצירות...הממ"ד שלנו הוא חדר משחקים ויצירה, כך שחרשנו על כל מה שיש שם ונמאס להם ולי....
    אני ממש מתפללת שיהיה מזג אוויר טוב,
    שלפחות אוכל לצאת איתם לטייל או לנסוע לאנשהו....
  • גם אני שוברת את הראש...
    הקניונים מציעים הפעלות לילדים חינם,
    תבדקי איזה הפעלות מציעים הקניונים אצלכם,
    אולי העירייה מארגנת - תבדקי באתר העיריה
    ושנעבור את זה בשלום...,
  • אנחנו פיפסנו הזדמנות לטוס עם ההורים ללונדון בחג. (על חשבונם!!) עכשיו הטיסה כבר מלאה ואי אפשר להשיג כרטיסים.. מבאס.. בהתחלנו אמרנו נחשוב על זה וזה, ואחרי זה שכבר החלטנו שאנחנו רוצים זה היה מאוחר מידי!
    בריאות ואהבה!
  • אהההההההההההההההההה
    ולי עשו הקדמה לשבוע הבא - הם בבית היום . אחד עם חום והשני מקורר קצת .
    אני לא ידעת מה להגיד לך
  • אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה..............
    יש לי כרגע ועד סוף חופשת חנוכה, מתבגרת עצבנית בבית, כי יש להם טיול "מסע ישראלי" עד חופשת חנוכה - והיא לא יצאה!

• שרון, אני מסכימה איתך לגבי ההצגות! כל הכבוד

למה היא לא רצתה לצאת לטיול? אני רואה שהיא לא כ"כ אוהבת טיולים... לא?

מה נעשה בחנוכה? 3 ימים יש להם צהרון, אחה"צ אחד יש הפעלה בעבודה של בעלי, ויש משפחה, חברים... נעביר את הזמן

האמת ששניהם מבקשים ללכת לגן שלי
  • תולשים שערות

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני עובדת
  • גם לנו היתה הזדמנות לצאת לטיול משפחות בצפון, בעלי אומר שהוא דיבר איתי על זה ואני טוענת שהוא לא אמר לי.. הויכוח הניצחי.. בכל אופן כבר אין מקום ההרשמה התמלאה. באסה. כנראה שנצטרך לנסוע להורים שלו בדרום מה שממש אבל ממש מבאס לי ת'צורה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה