סוף היום מתקרב. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תפוס לי הצואר מאאאאד, עד כדי כך שכואב לי לנשום (כמובן שלישון לא הצלחתי)
    לא נורא! הצלחתי לעשות ייסורי מצפון לפקידה בקופ"ח והיא דחפה אותי בין לבין לרופא משפחה שלי (שישחרר לי את הצווווואאאאאר). הבעיה שאני הולכת אליו עם 2 נספחים לעניני תרבות ובידור.

חוץ מזה, הטורנדו פצחה היום ב 4 בבוקר במסיבה סוערת שכוללת רדיפה אחרי 2 כלבות מבועתות, קפיצות, מחיאות כפיים, כיפכופים של אמא, חיוג למספרים בחו"ל, מדידת כל המגפיים של אמא (הכי כיף אלו היקרות עם העקב הגובהה), סידור וארגון מחדש של מגירת התחתונים והגרביים של אבא וכמובן ריצה מטורפת בכל חדרי השינה במטרה להעיר את אח שלה הדיקטטור האיום.
    כמובן שהמטרה הושגה וב 5 בבוקר המסיבה היתה אפילו שמחה עוד יותר עם 2 זעתותים צווחים מאושר, ממשיכים לרדוף אחרי הכלבות המסכנות ולסדר מחדש את כל הבית, וכמובן לקפוץ על המיטה של ההורים תוך ניתורים מהבטן השמנה של אמא.

אז אני עייפה, כאובה ועצבנית.
    רק שהרופא יסכים לקבל אותי וישחרר לי את הצוואר!
5 תגובות
עמוד 1
  • תהיתי על הכותרת
    אצלי היום רק התחיל חחחח

אבל אין ספק שהיום מתחיל כ"כ מוקדם
    בשעה כזאת זה כבר הפיניש.
    אני מחזיקה מכוחות הנפש והסבלנות שלך.

תרגישי טוב סופרוומן
    הילדים שלך הורסים אותי מצחוק

אבל הגידי נא לי,
    לא הגיע הזמן לנוח קצת?

• שירוש.
    לא מחזיקה מעצמי סופר וומן - אני מאד נהנית מהילדים שלי.
    ומשתדלת גם להנות מהחיים (במיוחד אחרי שראיתי שסבא שלי ז"ל התחיל לראות את הדברים היפים של החיים רק אחרי שסבתא נפטרה, זה כל כך חדר לי עמוק לנשמה שנדרתי נדר, לנסות לראות את הדברים היפים שבעולם שלנו כמה שיותר מוקדם!!!).

לגבי לנוח - אולי הגיע הזמן, אבל אין לי את האפשרות.
    חייבת לעבוד, לא יכולה לקחת חופש
    אין אף אחד שיכול לעזור לשמור על פגעי מזג האוויר שלי, אבא שלהם חוזר הביתה רק אחרי שהם כבר במיטות.
    ובקיצר, לנוח לא קיים בלקסיקון שלי כרגע. אבל בקטנה - לפחות אני אהנה מזה...
    וכן אני מבסבסת, חונקת, רודפת אחריהם ומשחקת איתם כמה שיותר ככה יותר טוב!!
  • חחחחחחחחחחחחחח הם הורסים אותי כל פעם מחדש

• ליביי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה