כאבים חזקים מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    יש לי ביום רביעי בדיקת בטא ובנתיים ברוך ה' אין סימנים ל ( אפילו לא כתמים- שזה מאוד נדיר אצלי..תמיד יש לי כמה ימים לפני המחזור)
    בכל מקרה כבר משבוע שעבר יש לי כאבים בחזה ממש חזקים וכל לילה אני קמה באמצע בשביל ללכת לשירותים- שאף פעם לא הייתי עושה באמצע הלילה..בקיצור היתה לי הרגשה ממש טובה שהפעם זה זה..
    אבל ביומיים האחרונים יש לי כאבים ממש חזקים בבטן - אבל זה לא כאבים כמו של מחזור זה יותר כמו דקירות.
    אני מפחדת אולי זה אומר שהתפתח הריון אבל לא תקין?? או מחוץ לרחם..
    מישהי עברה פעם דבר כזה??
5 תגובות
עמוד 1
  • דווקא בסימנים של כאבי בטן , לחצים או דקירות מקבלים תוצאות חיוביות
    תחשבי חיובי , לא ראית כתמים , יכול להיות כאבי השרשה
    וכאבים של הריון מחוץ לרחם מרגישים ממש חזק שמרגישים צורך לגשת למיון , כאן זה לא העניין - מקווה

בהצלחה!!!!
  • תודה
    אבל לא הבנתי..
    ההשרשה לא היתה אמורה להיות כבר שבוע שעבר?
  • היי ההשרשה היא בד"כ 3-4 ימים מאז ההחזרה.

אני הייתי ממליצה לך, מנסיון, לא לחפש סימנים לכלום- לצערי הרב שום דבר לא אומר על משהו...

פשוט תחשבי אך ורק חיובי ושיהיה לך המון בהצלחה!!!

• מיקמיק
  • נכון שזה מעצבן
    אבל אל תחפשי סימנים כי
    לאחת יש ולשניה לא
    אני הייתי בטוחה שאני מקבלת
    וברוך ה׳ יצאה בטא חיובית .

בהצלחה בשורות טובות !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה