קריאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות

8 תגובות
עמוד 1
  • בעיני נכון ללכת איתה. אם היא מבקשת זו אז לדרום, לעצור את הצורך (המולד) ללמידה בעיני זה פחות נכון....

• יש ספרונים בסטימצקי של קמץ פתח יהיה לה קל לקרוא
    אצלי דביר כבר קורא רק קמץ פתח...הוא רוצה אנחנו זורמים איתו

• אופק דין כבר קורא.... ולא לימדנו אותו שום דבר.

מתוך הידע שלו והסקרנות הוא פשוט התחיל לקרוא כל שלט, כל פתק, כל מילה בכל מקום ולאט לאט הוא למד, בלי ניקוד...

ברור שיש מילים שעדיין לא בלקסיקון שלו וכאלה אז זה יותר קשה.

ביום ראשון שעבר היינו במסעדה והוא קיבל תפריט ילדים והוא קרא הכל

אני בטח לא יכולה לעצור אותו ולהגיד לו לחכות לניקוד...

להיפך אני שמחה שהוא קורא לבד ספרים. כך הוא מגדיל את אוצר המילים שלו גם לכתיבה
  • ענברוש, גם לי זה נשמע נכון ...

• לא ישבנו איתו. הקליטה שלו מאוד מהירה, הוא התחיל לזהות את האותיות בגיל 3 בערך ומשם הוא התקדם.

הוא מאוד אוהב לעיין בספרים ויש לאמא שלי גם ספר שעוסק בניקוד (לא זוכרת איך קוראים לו) אבל הוא עוד לא מכיר את הניקוד (אולי פתח/קמץ אבל לא נראה לי).

לדעתי - כמו שענבר כתבה, פשוט לזרום איתה. לא לעצור ולדכא את הרצון הטבעי שלהם ללמידה.

ברור שאם הוא שואל לגבי מילים שמתקשה אז אנחנו עונים. לגבי ניקוד באופן ספציפי הוא עדיין לא שואל.

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אם את רוצה ללמד קריאה מתחילים מניקוד

אם לא חשוב לך כרגע תזרמי איתה

מה שחשוב זה שהיא מגלה עניין

• גולי- מה הכוונה שמתחילים מניקוד?
    למשל בחוברת שעבדתי איתה על פתח-קמץ החוברת לימדה הברות, שכולן עם ניקוד פתח או קמץ, למשל חה, בה, א (עם הניקוד, אני לא יודעת איך מנקדים במחשב...

• מה שאת עושה בסדר גמור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה