זקוקה לעיצות וטיפים בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,

צריכה את עזרתכן לגבי האכלה ל נועה.

אני לא יודעת איך ללמד אותה ללעוס יותר. כאני נותנת לה מרק אז אני מועכת אותו ולא טוחנת והיא לועסת כמה פעמים (3) ובולעת. בגלל שזה מרק זה עובר לה חלק. אי שם בשר (רק על בסיס בשר ואחר כך אני מוציאה אותו כי היא לא אוהבת).
    גם את עוגיות הבייבי ביס היא אוהבת.

אבל נניח כשאני נותנת לה עודיה אחרת היא לוקחת ביס גשול לועסת פעמים שלוש ובולעת ואז עושה פרצוף כי זה מפריע לה לבלוע (ברור כי ה לא לעוס כמו שצריך).

אני ניסיתי לשבת לידה ולהראות לה אבל היא בשלה.

איך גרמתן לילדים באמת ללעוס?
    אה אני חייבת לציין כי יש לה רק שן אחת בנתיים אז אולי זה בגלל זה? אין לה עם מה ללעוס?

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • זה לא קשור לשיניים תינוקות לועסים עם החניכיים , תנסי בנתיים לתת לה מזון כמה שיותר רך כדי שקודם כל לא תחנק! דבר שני עם הזמן היא תלמד את הפטנט . להסביר וללמד , וכמובן דוגמא אישית הכי טוב שבי איתה ליד השולחן ותראי לה שאת לועסת הרבה זמן ורק אז בולעת
  • כמה פעמים זה קורה לי עם נהוראי
    שהוא לועס במהירות ובולע ואז עושה קולות חנק ואני מתעלפת מהיסטריה

לדעתי זה כן משפיע שיש לה רק שן אחת
    למרות שיש המון מאכלים שהיא יכולה למעוך גם בעזרת החניכיים
    אבל עדיין, אין עזרה מאסיבית של שיניים

תשתדלי קודם כל לא לתת עדיין מאכלים קשים נורא

ובנוגע ללעיסות, תנסי לתת לה חתיכות ממש קטנות
    שיעודדו אותה לאכול לאט ולא לדחוף הכל לפה (כמו שגבר גבר עושה)
    במקביל תנסי תמיד להדגים
    הם מבינים וקולטים הכל, חכמים בגיל הזה נורא
    אני פשוט "לעסתי" עם נהוראי בזמן שהוא לעס והוא היה מחקה אותי...

עצות מעשיות יותר אין לי

• מאיה ושירה תודה רבה!

אני אמשיך להדגים
  • מאיה ושירה תודה רבה!

אני אמשיך להדגים
  • הדרך היחידה היא חיקוי
    את בסדר גמור

• גם להדס היתה בעיה כזו ולכן היא לא היתה אוהבת את הבייביביס בזמנו כי היא פשוט היתה נחנקת .
    אני חושבת שזה קשור לשיניים כי היא לא היתה האמת מצליחה ללעוס עם החניכים כמו גדולים ופשוט בולעת . אין ברירה - להמשיך לחשוף ולהראות לה איך .
    גם להדס לפעמים אני מראה איך ללעוס ואומרת לה - ל-ל-ע-ו-ס ע-ם ה-ש-י-י-נ-י-ם ככה איטי ומראה לה בעצמי
    וזה שיש לה כבר 6-7 שיניים .
    חשוב לי שלא תבלע צהר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה