הגיוני שבשבוע 7 אני כל הזמן רעבה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא ממש אכלנית גדולה . בדרך כלל הייתי שותה קפה ב6:30 בוקר עם עוגיה קטנה וב10 אוכלת כריך בלימודים או סלט וב14 יחד עם איתמר אוכלת צהריים בשרי ובסביבות 8 בערב עוד סלט מקסימום או סתם פרי או משהו , בין לבין אני לא ממש מנשנשת כי אני גם לא רעבה ,שותה אולי עוד תה עם עוגיה אחת וזהו ...
    ועכשיו אני כל הזמן רעבה !!!! אבל כל הזמן...גם אם אכלתי לפני רגע סנדוויץ עם אבוקדו אני עדיין רוצה עוד אוכל ,אתמול אכלתי במבה
10 תגובות
עמוד 1

• הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • זה מאוד מאוד נורמלי

בהריון הראשון שלי אני לא הפסקתי לאכול מההתחלה ממש היתי כל הזמן רעבה ועליתי 25 קילו בהריון

ועכשיו אני בקושי אוכלת אני ממש לא רעבה ולפעמים אני "נזכרת" שהרבה זמן לא אכלתי ועליתי רק 2 קילו מתחילת ההריון ואני בשבוע 22

אז זה לא אומר.. כל הריון והחשקים שלו
  • אני בשבוע די דומה (אני חושבת, אם כי טרם נבדקתי בצורה מסודרת)
    וגם יש לי תחושת רעב מוגברת כזאת
    אפילו הייתי רעבה בלילה, משהו שבדרך כלל ולא קורה
  • אפרת , טוב לפחות אני לא היחידה שפתאום ב11 בלילה אני רוצה לאכול ! אבל לא אכלתי כי גם אין לי כוח לקום מפוך חם ונעים כדי לאכול ,הלכתי לישון רעבה חחח
  • נו בטח הגיוני, יא אחות!

אני בג'ינסים בינתיים- שבוע 16..והתפריט כמו שלך, ועצלנות לאוכל גם חחחח
  • כן כן כן
    הגיוני בהחלט:)

התנחלה אצלינו תולעת קטנה ומתוקה שדורשת מזון

• לפני כשבועיים, שעדיין לא ידעתי שאני בהריון
    היה לי קטע מוזר
    בארבע וחצי לפנות בוקר קמתי מאוד רעבה, רעב שלא ניתן לשלוט בו
    ובחמש נשברתי ואכלתי בסוף
    זאת סיטואציה די נדירה אצלי
    אבל עכשיו כשאני כבר יודעת שאניי בהריון סביב שבוע 7 - נראה לי שיש קשר לנושא
  • זה הגיוני!!!
    גם אני עברתי את זה,
    אחר כך זה עבר לי וחזרתי לאכול רגיל..
    ועכשיו זה שוב חזר הרעב התמידי (אני מרגישה כמו הזחל הרעב)
  • בס"ד

שלשום בלילה קיבלתי חשק לפלאפל עכשיו השעה 23:00 בלילה מאיפה אני יביא פלאפל
    בקיצור דיברתי עם החמוד/ה שמחר אמא תתן לו/ה פלאפל תקשיבו מהרגע שהמנה הייתה אצלי ביד 2 דק' היא נעלמה אמאלהההההההההה איזה חשק זה היה
    אבל ככה תודה לאל אני לא אוכלת כמו בהריון הראשון ששם השמנתי 30 קילו (אבל הכל ירד מהנקה)
  • אני לא מפסיקה לאכול , לנשנש , לטחון - הפה שלי כל הזמן בפעולה
    אז זה הכי נורמלי בהריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה