היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מרגישה את העובר מאתמול בצהריים כל פעם אחרי ארוחה אני מחכה להרגיש אותו נשכבת על הצד - וכלום לא מרגישה אותו עכשיו התיעצתי עם אחות של מכבי בטלפון - היא קבע לי תור לUS ב10
אוף בנות אני פוחדת - מה יהיה
14 תגובות
עמוד 1
בלי להלחיץ ממי ואני ממש מקווה שהכל יהיה בסדר עדיין חשוב לי מאוד לומר שבשבוע 29 כבר מזמן היית צריכה להיות במיון, מאתמול בצהריים זה המון זמן בלי קשר איזה שילייה יש לך? כמות מי שפיר? ומה זה לא הרגשת - בכלל או חלש? שתית מספיק, אכלת מספיק?
תאכלי שוקולד!!! ואח"כ תשכבי על הצד....
הוא עדין די קטן יכול להיות שהוא ישן... אבל תלכי לראות שהכל באמת בסדר מחזיקים לך
סיון אני חושבת שיש לי שילה קידמית אכלתי כמו שצריך שתיתי כמו שצריך ואני לא מרגישה אותו בכלל אפילו לא חלש
קודם כל שילייה קדמית גורמת לתנועות חלשות יותר ייתכן והוא בתנוחה שלא מאפשרת לך להרגיש בצורה ברורה ולכן הפתרון הכי טוב זה דבר ראשון לבדוק שהכל תקין ודבר שני לאכול המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שוקולד ולשכב על צד שמאל
שליה קדמית מעמעמת את ההרגשה של תנועת העובר. אבל בלי שום קשר, לכי לאולטרסאונד ואל תסיקי מסקנות קשות בטרם עת. טוב ששמת לב, טוב שקבעת לך תור. מחזיקות לך אצבעות ומקוות יחד איתך שהכל בסדר!
תשובה יותר ברורה משל סיון לא תקבלי רק תעדכני אותנו מאמי בהצלחה [/center]