היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמור להיות לנו מחר טפ"ח וחיסונים של גיל חודשיים. היום בבוקר הייתי בשביל משו אחר בקופ"ח, ונודע לי במקרה - שיש שביתת אחיות! ואין אחיות בסניף בכלל, והן לא עושות טפ"ח (הוא בכלל סגור...) ולא נותנות חיסונים לתינוקות או בכלל. מה עושים?... ניתן לדחות את החיסונים האלו?... ומה עושים באמת אם השביתה תתארך מאד?... ומה עושה מי שצריך לעשות ב. דם? (מיכל שלי צריכה לעשות, ובזמן מסוים...)
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
10 תגובות
עמוד 1
חיסונים לתינוקות, לפי מה שהבנתי, אם נדחים בשבוע בערך זה לא כזה קריטי... מקסימום דוחים גם את הבא בהתאמה במספר ימים...
לגבי בדיקות דם אין לי מושג...
אני הייתי מתייעצת עם רופא המשפחה
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
האחיות עובדות רק במקרה חירום. לגבי בדיקות דם-לא באים מהמעבדות לקחת את הבדיקות כי גם הם שובתים.... לגבי פיצית-אפשר לדחות בלי בעיה חיסון ואת המנה הנוספת ידחו גם כן
האחיות בשביתה צודקת לגמרי (רק מדגישה, יודעת שאת יודעת
אם הזמן שמיכל צריכה לעשות מאוד אקוטי - תתיעצי עם הרופא שלהם, מקסימום ישלח אתכם לעשות במיון ילדים או שתצטרכו לדחות בחודש...
החיסון- לא קריטי . הרי גם במצבים שהילד/ה לא חש בטוב דוחים את החיסון ובהתאם לכך גם את החיסונים הבאים ... אני מאמינה שיום -יומיים זה יגמר (בטח יום ראשון יחזרו לשיגרה ...) בכל אופן אני מחזקת אותם
תודה רבה!!
אם בדיקת הדם חשובה וצריכה להיעשות ביום מסוים וספציפי אז לרוב יש כמה אפשרויות - הרופא יבצע את בדיקת הדם ואת תקחי את המבחנות למוקד שאוספים אותן או שתלכו ישירות למוקד ויקחו לה שם את הדם (לא אחות אלא עובדת מעבדה) הכל כמובן תלוי באיזו קופ"ח אתם ומה ההסדר באיזור שלכם.
בקשר לחיסון - מתי ניתנה המנה האחרונה של הרוטה?
בהצלחה!
זה לדחות בכמה ים זה לא כזה קריטי אנחנו מראש דחינו ופיצלנו
שלומית?... ממש קול מהעבר...
אני גם תמיד מפצלת - בשביל שלא יהיו תופעות לוואי ויהיה לגוף יותר קל להתמודד.