היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני צריכה את עזרתכן בבקשה יש לי ילדה בת 2 וארבע והיא עושה לי בעיות בארוחת ערב חוץ מירקות לא אוכלת כלום ובסוף מסתכם ב 60 מ"ל סימילאק ואני רוצה לגמול אותה מזה למי יש רעיונות לארוחת ערב משביעה שתגרום לה לאכול?
10 תגובות
עמוד 1
מזכירה לי את הגדול שלי, גם הוא היה כזה...
אני לא מיהרתי לגמול מהסימילאק. הוא שתה בערך עד גיל 3 ועכשיו עם הקטן הוא לעיתים מבקש גם...
האם היא אוכלת בגן? שאלי את המטפלות אם יש לה אוכל מועדף...
אולי את לוחצת עליה לאכול בלי להרגיש ובלי להתכוון, זה גם יכול להיות...
אני מכינה לילדים לארוחת ערב: פיצות קטנות, פסטה, טוסטים, חביתה עם גבינה וירקות ועוד... יש נקניקיות מן הצומח, אולי תנסי?
שיהיה בהצלחה! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אז שתאכל ירקות, מה רע בזה? היא פשוט יודעת שתקבל השלמת סימילק, אז היא לא אוכלת. אם היא תדע שאין יותר השלמות, היא תאכל יותר. וגם אם לא, לא נורא. ילד בריא יכול להחליט שהוא לא רוצה לאכול ארוחת ערב וזה בסדר. אם אין שום בעיה בריאותית, ילד לא ירעיב את עצמו. אם היא תהיה רעבה - היא תאכל. זה בדיוק הגיל המתאים להפסיק עם הבקבוקים, לטעמי.
בגן הם אומרים לי שהיא אוכלת. אני דווקא לא לוחצת עליה אני מתחילה לשאול אותה מ6 וחצי אם היא רעבה לפעמים עונה כן וגם כשאני עושה לה למשל ביצה ירקות אוכלת רק ירקות וזהו. אתמול היינו באירוע לא אכלה חוץ מקצת גזר הגענו לקראת 7 וחצי עשיתי לה חביתה לא נגעה אמרתי בטוח היא לא רעבה הפעם לא נתתי לה סימילאק למרות שהרגשתי רע אבל היא לא קמה כל הלילה וגם בבוקר עשיתי לה בקבוק 150 מ"ל השאירה 30 מ"ל. אז אני כבר לא יודעת איך לעשות איתה.
מאמי, היא פשוט לא רעבה. מה זאת אומרת איך לעשות איתה? את רוצה לגמול מבקבוק ערב. הילדה זורמת בכיף. אז מה הבעיה פה? היא כבר לא צריכה את זה. וגם את בקבוק הבוקר בכיף אפשר כבר חהחליף במעדן או גבינה או כל דבר. למה את מקשרת סימילק לארוחת ערב. בגיל הזה סימילק זה כבר לא ארוחה, סימילק זה הרגל. אין קשר בין כמה אוכלת ארוחת ערב לעובדה שהיא לוקחת או לא לקחת בקבוק.
איתן שלי אוכל בלי עין הרע. וגם בארוחת ערב. אבל הוא מאוהב בבקבוק שלו לפני השינה ולא מוותר עליו. למרות שהוא ממש, אבל ממש לא רעב. יהיה לי מאוד קשה לגמול אותו מזה. אבת אני ממש אוטוטו מתחילה להתעסק בזה. זה הבקבוק היחיד שהוא לוקח. כבר בגיל שנה וקצת בקבוק הבוקר ירד.
אז אני מרגיש שאם אני לא אתן לה את הבקבוק היא תהיה רעבה תקום בלילה או שהיא לא מקבלת את הויטמינים החיוניים
קודם כל לי לא מפריעים הקבבוקים . אצלי הגדולים הפסיקו ממש לפני חודשיים - שלושה מיוזמתם . אין לי בעיה שימשיכו לשתות עד כיתה ז'
לפי איך שאת מתארת לא נראה לי שהיא תלותית בבקבוק (את יותר תלותית ממנה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תודה אחת הבעיות העיקריות שלי בגלל שהיא נולדה פגה ותמיד ירדה במשקל זה הנושא סביב האוכל.אני מקווה לקחת מהעצות שלכם ליישם אותם וגם להצליח ,תודה לכולכן. אבל בשביל הסקרנות מה אתן בדר"כ מציעות להם בארוחת ערב והאם זה משתנה?
היי שיננית
וואו תודה איזה תפריט עשיר אני לא אכלנית לא מכיחרה את הדברים האלו חח אבל שווה לנסות עדי ,אני לא יודעת אם אני לוחצת אולי אני חושבת שהשעה 6 וחצי זה מאוחר זאת ילדה ראשונה אין לי ניסיון עם עוד ילדים פשוט נראה לי שש וחצי זאת שעה טובה את ממליצה אולי לחכות קצת יותר מאוחר ? תודה על המענה