שאלה לי אליכן :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואוו כמה זמן לא כתבתי..
    כמובן שהטיפול במיכאל מעסיק אותי כל היום.. בלי עין הרע הילד פעיל ורוצה רק צומת לב!
    לפני כמה ימים הלכנו לטיפת חלב והוא עולה יפה במשקל, כבר למעלה מ 6 קילו ועבר את ה60ס״מ. טפו טפן טפו!!
    מיכאל אוכל סימילאק, ורציתי לשלב לו טיפות מים..
    מה אתן אומרות? ממתי ניתן לשלב מים וכמה אפשר?

נ.ב
    מזל טוב לכל היולדות ולכל הנקלטות :)

מתגעגעתתת!!

4 תגובות
עמוד 1
  • מים נותנים כבר מעכשיו. רק מורתחים ולא בטמפרטורת החדר כי עכשיו קררר

לתת לו כחצי שעה לפני הארוחה לשתות מהבקבוק. אחרי 20 דקות הוא ישתין אותם והכיבה תהיה פנויה לאוכל בלבד

• בעקרון מבחינת נוזלים- הוא מקבל אותם בסימילאק.
    ההנחיה של משרד הבריאות להתחיל להביא מים בגיל 6 חודשים כי אז כבר אוכלים מנה
    של אוכל מוצק רגיל, וצריך נוזלים.

אבל בינתיים את יכולה לחשוף אותו(מים שעברו הרתחה בלבד! לא חשוב ברז\מסנן\מינראלים) ובכמות שלא תסתום אותו כי הוא צריך לאכול, ולקבל רכיבים תזונתיים ובמים אין. אז שלא יהיה על חשבון אוכל.
    אני הייתי מביאה לו כפית מים בגיל הזה (זה היה מנקה לו את הלשון והיה מונע את הפטריה הזאת שיש להם)
  • אז לתת כפית של מים מורתכים כמובן מבקבוק?!

וכחצי שעה לפני האוכל..
    כל ארוחה? או מספיק פעם ביום?

• תני מיים אחרי אוכל
    או קצת אחרי אוכל
    לא לפני שלא יתפוס מקום
    ואין שום רע בלתת מים- זה לא רעל
    כן! לתת מים רתוחים ובטמפרטורה סבבה
    עמית לדוגמא מוכנה לשתות רק מים קרים קרים מהמקרר
    אז תנסי כמה אופציות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה