חזרתי עם חיוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות הקסימות!
    לפני מספר שנים הייתי ממשתתפות האתר, עברתי 7 הפלות, 5 גרידות,תאומים שנפלו בשבוע 14- הייתי ממוטטת נפשית וגם פיזית.
    אחד ממנהלי המחלקות של נשים ויולדות בארץ לא נתן לי הרבה סיכוים להצליח להביא ילדים כי היתה לי בעיית קרישיות קשה- כשהרופא אמר לי זאת חשבתי בליבי שהוא רק רופא, אבל רופא אמיתי יש רק למעלה והוא זה שקובע באמת .
    היום, ב"ה אני אמא לחמישה ילדים, לבת הגדולה שלי קראתי: אמונה.
    אני רוצה לפנות לכל אלו שמנסות להביא ולא מצליחות, גם אני הייתי בסרט הזה, אני מבינה אתכם- אבל במבט לאחור אני חושבת שזה עשה אותי לאמא יותר טובה, יותר סובלנית ויותר מעריכה.
    והרבה פעמים, מצאתי את עצמי - אחרי שהקטנים הפכו לי את כל הבית, ולא נתנו לי לעשות כלום- נזכרת בימים של פעם ואומרת לעצמי: ה' שבשמים- תודה רבה!!
    בהצלחה לכולכם- ומי שצריכה עזרה בענין קרישיות והפלות- אשמח לעזור.

9 תגובות
עמוד 1
  • מוכר ומרגש!!!

• ואו את מדהימה!!!!

מרגש כל כך ! כול הכבוד לך על החוזק ועל האמונה שלך .....

• תודה
  • היי חמודה ריגש אותי מאוד מאוד, אני הפלתי תאומים בשבוע 12 ועוד 5 הפלות נוספות אני מאחלת לך המון המון המון בריאות ואושר תגדלים את הילדים בנחת
  • היי מלכי,

כל כך מרגש ומרגיע לשמוע סיפורים כאלה עם סוף טוב,
    לצערי אני לאחר 2 הפלות טבעיות בשבועות הראשונים ושבע"ה אני לא אחווה שוב את ההרגשה הלא נעימה הזו.
    גם אני ב"ה בחורה מאמינה ויודעת שהכל בידיו של בורא עולם ושיהיה טוב רק בעזרתו.

לא הצלחתי להבין מהן הסיבות להפלות, הרופאה אומרת שזה תקין וזה קורה הרבה.

עכשיו אני רוצה להחליף רופא אולי זה יעזור, האם אני צריכה לבקש בדיקות מסויימות?

תודה על העזרה.
  • מורן, זה קצת בעיה בגלל שבדרך כלל רופאי קופות החולים לא מתחילים בדיקות עד שמגיעים ל-3 הפלות מכיוון שהפלות זה לא תמיד מראה על בעיה.
    תשקלי אם אתם רוצים לחכות או לפנות לפרטי, אם כן אני מציעה לך להגיע לפר' שיף הוא מומחה במציאת סיבות להפלות- או אולי כדאי לדבר איתו טלפונית לפני שאת מגיעה על מנת לוודא שיש מה לעשות כרגע.
    בכל מקרה, אני מכירה כמה נשים שעברו 2 הפלות ואחר-כך הכל הסתדר בלי בדיקות- אז לא בטוח שיש בכלל בעיה.
    המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה