שבוע חמש להריון הריון שלישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי שאלה אז ככה: אני בערך שבוע חמש להריון ואין לי שום סימנים של הריון חוץ מעייפות יש לי שתי ילדים בבית אז זה גם נובע מזה... הרופאה אמרה לי לחזור עוד שבועיים לראות דופק אני ממש בלחץ כי בשני ההריונות שלי היה לי את כל הסימנים משבוע שבע שמונה בערך מה אתן אומרות יש סיבה לדאוג? וגם השק שהיא ראתה היה ממש קטן שאני אפילו לא ראיתי בגודל של גרגיר... לא יודעת כבר מה לחשוב:(
5 תגובות
עמוד 1
  • חוסר תופעות לוואי לא מצביע על תקינות או לא תקינות של ההריון.
    גם כשיש תופעות לוואי זה לא מצביע על כלום.
    פשוט או יש אותן או אין.
  • אני הלכתי רק בשבוע 9 לעשות בדיקת אולטרסאונד כי שמעתי על כל מיני בנות שבאו מוקדם מידי ואחר כך סתם היו לחוצות
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני בערך שבוע 7 (לא ידועת בדיוק כי עדיין לא הייתי אצל הרופא)
    ואין לי שום תופעות לוואי
    אתמול בלילה התקשתי לישון כי היו לי כאבי בטן
    בטן תחתונה ועליונה
    קצת מלחיץ אותי כי לא חוויתי כאבי בטן בהריון הראשון

אני גם קצת מהורהרת, כי בהריון הקודם, בתחילתו, היו לי כמה וכמה תופעות (בחילות, התקשות שדיים, תחושת עילפון וכד')...
    גם לי זה מוזר, אבל כנראה יגיעו תופעות בהמשך
  • אצלי בשתי ההריונות הקודמים התחילו לי בשבוע 8 כל התופעות ובהריון הזה אני לא מרגישה בכלל בהריון אולי כי שבוע מוקדם אז בגלל זה... קבעתי תור ליום חמישי הזה כדאי ללכת כי הייתי ביום ראשון או לחכות עוד שבועיים ואני לא בטוחה שיהיה שינוי מיום ראשון לחמישי...
  • שבוע 5 באמת בקושי רואים משהו וגם לא בטוח שאת שבוע 5

בכל מקרה, המוני הצלחה!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה