יציאות באין כניסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    להלן מקבץ יציאות שמוקדש למורן אביסרור 22 היקרה, בהמון צחוק, חיוכים ואהבה.
    "נו, יש חדש???" (אמא שלי. המממ... כן, התור לייעוץ באיכילוב התקרב בעוד שבוע. כל שאלה כזו הורגת לי ביצית. תסיקי מסקנות).
    "אפילו שיהיו לך 20 ילדים, אני אמשיך להתלהב מ-ת'" (אמא שלי לא מפסיקה להלל ולשבח את הנכדה של אחיה באוזניי. שמישהו יספר לה שזו הפסיכולוגיה הלא נכונה לבחורה שמתחילה טיפולי פוריות עוד מעט).
    "הקטנה הזו... איזו חמודה, איזו מתוקה" (אמא שלי ממשיכה להתלהב בזמן שאני תוהה מה היה קורה לו הייתי כעת על זריקות הורמונים... ז"א, איזה רהיט או כלי היה מתעופף קודם ולאיזה כיוון).
    "איך רואים שזה הזרעים שלו... 72% דפוקים בראש, היתר בזנב ו-2% תקין. זו גנטיקה!" (אני, באמצע הרהורים של שטיפת כלים).
    "אני לא יודע מה אני רוצה...." (בעלי, בדייט השני שלנו, אחרי שהבהרתי לו שאם הוא לא עושה לי משפחה הוא מוזמן לפנות את הדרך למי שכן רוצה).
    "במקרה שלכם, או שאתם מנסים להיכנס להריון בדרך טבעית, ואז באים לבדיקה בשבוע 11 שעלולה לגרום להפלה בסבירות של 50%, או שאתם הולכים על PGD אבל גם לזה יש סיכונים". (הגנטיקאית של בעלי. ועכשיו בואו נחשב 50% סיכוי מחלה גנטית ו- 50% סיכוי להפלה מהבדיקה, אני לא טובה במתמטיקה אבל נראה לי שנלך על PGD).
    "הוא יהיה ירוק ועם קוצים? או עם קוצים וכנפיים ומחושים?" (בעלי ואני מנסים לדמיין למי מאיתנו הוא יהיה דומה - אני הקיפוד או הוא הגמל שלמה).
    "בואו נספר לכם מה זה....." (זוג חברים ששוטח את כל הקיטורים על התקופה האחרונה שבנם בן השנה וחצי היה חולה. הערת שוליים - זוג חברים לשעבר. מי מספר דברים כאלה לזוג שמביא ילד??? אנחנו לא אמורים לחשוב שהם מלאכים קטנים שרק ישנים ומחייכים כל היום???)
    "אני מזהירה מראש, אתה תצטרך לברוח מהבית אם תרצה להמשיך לחיות" (בעלי מתודרך מראש, שלא יגיד שלא הסבירו לו מה המשמעויות).
    "אני מעדיף בת" (בעלי מפנטז על נסיכה מתוקה. לי דווקא מתאים גבר-גבר קטן).
    "תתפלל שהילד לא ייצא קווקזי כמוני" (שיחה אינטימית על גנטיקה)
    "אולי אפשר לנטרל את הגנים של האף הגדול? ממילא עושים PGD" (אני שואלת את הגנטיקאית ומתכוונת ברצינות. התשובה שלילית, ואנחנו נקרא לילד "פינוקיו").
    "אי אפשר להשאיר את הגובה" (הגנטיקאית משביתה עוד שמחה).
    "אני כור אטומי" (חברה בחודש רביעי מספרת לי על תופעות לוואי. אני מתפללת להריון בחורף, שאאשים את החמין, אחרת הילד ייצא ובעלי יחנוק אותו עבור הגזים).

והיציאה שאין לי בעיה למרוח אותה בכל העולם:
    "למרות מה שיש לך ולמרות מה שמחכה לנו - אם הייתי צריכה לבחור, הייתי בוחרת בך שוב".

שטיחפודית... הצחוק בריא לבריאות!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • ועכשיו בעלי מסתכל עלי בקטע של ״ מה את מפגרת מה את צוחקת ככה מול המחשב עם עצמך..״
    הוא בטוח לא יבין ...
  • מצחיקה
    תמשיכי לצחוק, כי רק ככה תצליחי

• אני בעד שתרימי סטנדאפ חדש - את יכולה לקרוא לו "מאותגרות", אני אישית מזמינה כרטיס לשורה הראשונה

• חחחחחחחחחחחח ג׳ס אהבתי :)

• בשביל גבר חלומותיי אני מוכנה ללכת עד קצה העולם (או אפילו לרוץ לשם), אבל אם כבר יש לנו בעיה וצריך טיפולים - אולי עדיף ככה. קצה העולם זה רחוק ואני אתגעגע אליו.

חוצמזה, תחשבו, זה סחר חליפין: אני משקיעה עכשיו בלקבל את הטיפולים ולהביא את הילד, וכשהילד יגדל קצת בעלי ישמור עליו כשאני אלך להתאמן בבקרים. כי פשוט בגילאים הממש קטנים ילד יבוא איתי בעגלה לריצות... :-)

אין ברירה. אם לא היה לי חוש הומור, הייתי חותכת ורידים מהיציאות של אמא שלי. גם ככה בשבת הייתי קרובה לזה ;-) כמה שהתמיכה ממנה חסרה לי... אבל לא כולם יכולים לתמוך. אף אחד מההורים שלי לא יודע מה לעשות עם זה. חבל, אני לפעמים מרגישה שאין לי איפה להוציא את מנת הבכי החודשית שלי.

אה, ותשמעו עוד קטע קורע: קניתי לפני כמה זמן חומצה פולית לראשונה כדי להתחיל לקחת. כמה ימים אחרי זה, בטעות השארתי את הקופסה במכון הכושר. כאילו, זה היה אמור להיות רמז??? אולי לקנות חדש של 400 במקום ה-800 שהיה לי...? בכלל, יש לי לפעמים קטעים שאני אומרת לעצמי: "איזה כיף, עוד מעט אהיה בהריון ואז אוכל לעשות מה שבא לי בתירוץ של הורמונים וטפשת הריון!" :-)

יאללה, לחיי גורי קיפוד עם כנפיים ומחושים ירוקים! :-)

שטיחפודית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה