שביתת אחיות ביטלו לי את הטרום ניתוח.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי אמורה ללכת ליום אשפוז בבי"ח וביטלו לי בגלל השביתה ואמרו לי להגיע שבוע הבא ב"ה ישר לאשפוז יום לפני הניתוח הקיסריאז מתי יעשו לי את כל הסדרת בדיקות והסברים?אמאלה עד שבוע הבא אני חייבת את כל צוות האחיות לידי אמא ההחלמה תמיד קשה לי......
יום לפני הניתוח יעשו לך את כל הבדיקות... בבי"ח יש מעבדות ומפענחים את הבדיקות על המקום. אני עברתי קיסרי מהרגע להרגע בלי שהיו אפילו תוצאות בדיקות כי לא היה מנוס, העיקר שהיה את סוג הדם שלי ברישומים שלהם....
זה אכן מבאס אבל אנחנו חייבים להבין שבאמת מגיע להן לקבל תנאים סבירים ונאותים יותר.... הן עובדות קשה מאוד. מאוד.
גם לי יש שבוע הבא קיסרי. התקשרו אליך במיוחד?
כן בהחלט מגיע להן יותר......הלוואי שיחזרו עד שבוע הבא.כן טולילה התקשרו אליי אתמול באיזה יום יש לך את הניתוח?ניתוח ראשון?באיזה שבוע תהיי?ומאיפה את?