היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחח אני עוד פה ולא נראה לי שהולכת ללדת בזמן הקרוב. אין לחצים, אין צירים, אין כאבים, אין שום סימן.
ולפי מה שבנות דודות שלי טוענות: רואים ש׳אני לא מספיק מבושלת׳ חחחחח ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
יו.... את כבר ממש מש קרובה.. איך ההרגשה? מפחיד? מלחיץ?
לפי ההודעות שלך כאן, זה בא לך בטבעיות..
אורוש יקרה שלי את כבר ממש קרובה,ממש עוד קצת ואת שם. שתדעי שגם לחברה שלי שילדה בשבוע שעבר לג היה אפילו התכווצויות ואז זה בא לה פתאום.. אז את לא יכולה לדעת. בכל מקרה שתדעי שאני סופר מתרגשת בשבילך.. שתהיה לך לידה קלה והכי חשוב בידיים מלאות בע״ה
טוב אור בשבועות האלה זה יכול לבוא בלי שום סימן מקדים פתאום ירידת מים או תחילת צירים תגידי , הפקק יצא?
יאללה אני מתרגשת בשבילך
אוף אל תגידו שזה יכול לקרות בקרוב חח אני רוצה שיתאפק ל12/12 ככה יהיה לו תאריך מגניב
הפקק לא יצא עד כמה שידוע לי (איך בכלל זה נראה?
זה נראה כמו זחל ארוך או בשפה העממית - חלזון בלי בית . עם קצת דם - צבע ורוד אדום
טגב - יכול להיות שבכלל לא תזכי לראות אותו . וגם אם כן אז זה יכול לקרות באותו היום עד שבועיים בקיצור - בכל אופן את קרובה עם סימנים אן בלי
בטח שאנחנו מתרגשות יותר ממך, אנחנו יודעות מה הפוטנציאל של הדבר הזה חחחח
כל אמא טריה באה בלי ידע וניסיון אבל עם פורום מאחוריה!