היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז סוף סוף וב/שעה טובה אשינו את הקניות לתינוקת שלנו
אומנם היא מס' 3 בתור בעזרת השם חמסה חמסה
5 תגובות
עמוד 1
וואו נראה שעשתם את רוב הקנייה כמו בתינוק ראשון. חחחחח נראה בסדר. אני עכשיו מתחילה לעשות את הרשימה לקנייה יש לי הכל מהכל, אפילו אבכת כביסה נשארה לי עוד מאמילי. חחחחחח
יש לך מספיק בגדים ראשוניים? תקני גם לקראת הלידה ויטמין די, אקמולי שיהיה בבית, ומשחה טובה לטוסיק אני בכלל לא מתכוונת לקנות כלום. יש לי עדיין הכל מהקטנה.
אני גם כמוך-לכל ילד עשיתי ממש קנייה כי היה באלי להתרגש ולחדש הכל..
ואם את מתכוונת להניק אז שכחת פדים ומשחה להנקה.. אהה או שבעצם זה בקנייה נפרדת "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
ואוו אתן חושבות שקנינו הרבה? דווקא היה ניראה לי שאת הדברים היקרים יש לי. ההתלהבות היתה לקנות וורודים
אם ההפרשים כאלו גדולים אז באמת צריך כמעט הכל... אלא אם יש לך ימבה מקום אחסון. חחחחח