כן.. אז הגיע היום .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ויש לי צילום רחם!
    ואני מפחדת נוראאא! הפחד משתלט עלי עד כדי כך שהיתעוררתי בשעה 3:00 בבוקר ולא יכלתי לחזור לישון
29 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קבלי חיבוק, שנית אני מקווה שלקחת כדור ממשפחת נורופן וחבריו...
    את בטח כבר אחרי המון בהצלחה ושיעבור בקלות ותקין ...ומועיל !!!
  • היי כנרת .. תודה מאמי
  • בהצלחה!
    שיעבור חלק ובלי כאב
  • ממוש בהצלחה!!! תדוווחי מה שלומך

• בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    אני א ח ר ייייייייייייי!!!!

שה׳ יעזור ליייי!
    מרגו אני מצטערת להגיד את לך את זה!!
    אבל זה כואב כואב מאוד
    צרחתי כמו מטורפת
    לא מאמינה שאני אחרי זהההההה
    אמאלההההההה

• אמאלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה , טוב שלפחות את אחרי מאמי שלי , מה אמרו ? היו חסימות ? אומרים שזה כואב רק שיש חסימות ? הנרות לא עזרו לך ? לי אין אותם ,אז אולי אני אקח אקמול או אדויל ? לא יודעת מה יותר טוב? יש לי עוד שבוע מקווה שיעבור בשלום ,יש לך דימום ?
  • אוראליייי!!!! אני שמחה אחרי זה!!אני גם לא אשכח את הצילום שעבר עלייי!!! סיוטטטטט!!!!

בשורות טובות לכולנו בקרוב!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מרגוש את גיבורה אל תדאגי את תעברי את זה בקלות! אני אין לי כוח סבל כול דבר קטן אני משתגעת !!
    לקחתי 2 נרות אביטרן לפני תחשבי עם לא הייתי לוקחת אוי ואבוי!
    אין הסבר שמקבלים בדף ולכן אני לא יודעת עם הכול בסדר או עם יש חסימות
    אולי יש ובגלל זה כאב לי .. לא יודעת
  • אביה מאמי עכשיו אני מבינה אותך לגמרי!! מבינה מה עברת .. אין ספק שזה נורא..

• יווווווווווווווו מורן! הפחדת אותי עכשיו!
    יש לי עוד כמה שעות צילום רחם..............................
    מה הרגשת איזה סוג של כאב?
    והכאב רק בזמן הבדיקה או גם אחריה?

הרופאים בפורום רשמו לי לקחת אדוויל או נורופן חצי שעה לפני, אעדכן אם זה עזר
    ולא הביאו לי שום מרשם לאנטיביוטיקה

• הכאב הואלכמה שניות במהלך הבדיקה..לא לכולם זה כואב.זה מתחיל לכאוב (לי בכל אופן כך היה) שהיטד נכנס לגוף..הוא מרחיב את הרחם וכאלה.. אבל...ישר אחרי הבדיקה זה נרגע ממש..יהיה בסדר בע״ה בלי לחץ!!!
  • לולי- סורי מאמי לא רציתי להלחיץ
    פשוט תיתכונני זה לא נעים ביכלל...
    הכאב זה ברגע שהוא מכניס את החומר כמו שהבנתי החומר הזה כואב
    הכאב הוא תחושה של כאבי מחזור חזקים!!! כמו דקירות והיתכווצויות ביחד!
    ואז ברגע שמצלמים זה כבר נירגע רק בקטע שמכניסים את החומר ומנפחים את הרחם זה הכאב אני בקושי שיתפתי איתם פעולה וזה סתם האריך את הבדיקה..
    תיהיה קשובה למה שהרופא אומר ותגידי לעצמך הנה עוד שנייה זה ניגמר !
    ואל תלכי לבד שמישהו יבוא איתך..

ולגבי הכדורים- הבנתי שרק בכללית נותנים מרשם לאנטיביוטיקה בכדי למנוע זיהום

• לולי, אל תלחצי,
    רוב המשתתפות באתר עברנו את זה וכולנו חיות,נושמות ושלימות
    מדובר בכמה דקות לא נעימות- אבל עוברות.

תזכרי, ותשנני לעצמך:
    שכל האמצעים, אבל כל האמצעים
    מקדשים את המטרה.
    ויש לך עכשו מטרה!!
  • אוקיי, תודה :) לא אלך לבד
    הכנתי כבר את הנורופן
    טוב אעדכן.....
  • מרגוו...לי ממש ממש כאב בצילום רחם..וברוך ה' הכל יצא תקין..לא היו הדבקיות ולא כלום...אני חושבת שזה תלוי אישה..

בכל אופןןן שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!
    רק בשורות טובות בקקרובבב!!!!
  • אני שמחה שאת אחרי זה! והכל בסדר! :)
    אבל כדי להרגיע את הבנות מדובר במשהו מאוד אינדיבידואלי אני למשל כמעט ולא הרגשתי כלום ... אז זה נורא תלוי והייתי בסה"כ עם שתי אדקס חצי שעה לפני
    בהצלחה לכולן!
  • מורן אני שמחה שאת אחריי!
    מרגו אני חושבת שזה תלוי אישה ותלוי רופא אני עשיתי אצל טוננגרייך וממש לא הרגשתי כלום קצת לחץ בבטן לקחתי נורופן לפני אני עוד עשיתי בנוסף לצילום צינתור חצוצרה אז תהיי רגועה יהיה בסדר וכמובן לא ללכת לבד~
  • בנות תודה לכן
  • תודה רבה בנות על הסברים , אגב גם לי נתנו אנטיביוטיקה בשביל למנוע זיהומים , אגב כנרת אני גם רציתי לעשות אצל טוגנרייך אבל התור הכי קרוב ה14 לינואר וזה לא מתאים לי , אני אמורה לעשות בבית -חולים , אבל בעלי לוחץ עלי ללכת לפרטי ב900 שח , טוב יש לי עוד לפני זה עליה לתורה של בן שלי ,אז בינתיים נחשוב על זה
  • אוראלי כל הכבוד ממי!! סוף סוף זה מאחורייך... דבר שני: מה את גנובה??? הרעדת את הפורום מפחד חחחחח
    מרגו אל תלחצי ממי, נכון שזה כואב, באמת כואב אבל זה ממש ממש ממש ממש ממש מהיר, בחיי תוך דקה יצאתי משם... תדמייני צירי לידה למשך דקה, אפשרי נכון? את תעברי את זה כמו גדולה

• טוב אז אני אחרי צילום הרחם.........
    העידכון הוא כזה
    מבחינת כאב....... רעדתי מפחד אבל זה רק בגלל שאמרתן שזה כואב
    ממש רעדתי........הייתי מכווצת....
    בפועל, הרופא הכניס מכשיר מרחיב (כמו בבדיקה גניקולוגית רגילה) זה לא כאב בכלל, אחר כך החזיק צינור ארוך עם החומר, רק לראות את זה כאב לי... אבל זה לא כאב,
    הלחיצה הסיטואציה היו הרבה רופאות בסביבה, מה שכן הרגשתי זה שכשהוא החדיר את החומר הרגשתי כאב חזק בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור הכי חזקים שהיו לי בצירוף לכאבי שרירים באגן....
    אבל כל זה לשלוש דקות.....ואז ביצע את הצילום עצמו ששוב הורגש הכאב הזה..
    לחצי דקה ואז אמרו לי שסיימנו...הביאו לי פד כי החומר מטפטף....
    לקחתי ארבעים דקות לפני הבדיקה שני כדורי נורופן 200 מ"ג
    לסיכום- לא נורא כמו שחשבתי, כי זה כאב שעובר.... זה לא כאב חד, זה כאב של לחץ על הבטן.
    בהצלחה לכל מי שצריכה לעבור את הבדיקה ותבואו עם חברה או אמא, זה עוזר שיש אישה בסביבה...
  • מרגו - הנה את רואה לולי גיבורה חחחחחח לא כמוני
  • חחחחח אין לי מושג, אני רק יודעת ששכבתי שם ואמרתי לעצמי שאם צירים יותר כואבים מזה אני לא עושה ילדים חחחחחחחחחחחח

• חחחחחחחחחח ובכן אותם מחשבות זדוניות עברו בראשי באותם רגעים אפלים של הבדיקה חחח
  • סמאללה!!!!!!!!!!!!
    למה את מפחידה ככה?
    טוב, העיקר שמאחורייך... תרגישי טוב!
  • תודה ג'יסי , הרגתם אותי מצחוק בנות , לולי כל כבוד לך , מקווה שגם אצלי אלך חלק. יאללה עד יום ריבעי מפסיקה לחשוב על זהההההההההההההה
  • מרגו, תתני חוות דעת אם זה כמו צירים או לא...
    שנדע למה לצפות :)
    את תעברי את הצילום רחם, עברת לידה זה בטוח קטן עלייך!
    אגב הכאב בבטן הזכיר לי קצת את הכאב שיש אחרי הזרעה
    אותה הרגשה רק שתי דרגות מעל...
    היו כמה שיצאו בחיוך ואמרו שלא הרגישו כלום...
    אם את עושה בקופת חולים תתענייני מי הרופא שעושה את צילום הרחם...
  • בס"ד
    בהצלחה רבה.
    מתפללת בשבילך שיעבור בשלום ועם בשורות טובות.

רבקה
  • תודה רבה רבקה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה