התייעצות בנוגע לברית - בבקשה תענו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לי אמא ואבא וגם לא אחים
    ואני מתלבטת אם לעשות מסיבת ברית כי עם החברים והמשפחה של בעלי
    יש סה״כ 50 מוזמנים...

זה מעט מידי?
    פדיחה לעשות מסיבת ברית בשביל 50 מוזמנים?

כמה מוזמנים בדר״כ יש בברית נורמלית
12 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי מאמי ממש לא פאדיחה..
    זה לא שיש לך הרבה אנשים והזמנת רק 50 אלא שזה מה יש..

במקרה כמו שלך הייתי הולכת על מסעדה טובה,סוגרת אותה ועושה אחלה אירוע..
    כי באולם אני באמת לא יודעת אם יסגרו לך בשביל 50 מנות,אבל ברית במסעדה זה קלאסה,הייתי הולכת על זה..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • שאלה - חותכים לו במסעדה??
    ואיך אני אסגור מראש אם יהיה לי רק שבוע מהלידה עד הברית??

• ברגע שהוא יוולד בע״ה את יכולה לסגור מסעדה בכמה ימים אפילו צלם אם תירצי
    [/center]
  • כמו שרותם אמרה.
    אפשר מסעדה נחמד.
    את יכולה להתחיל לברר מעכשיו ולסגור סופית אחרי הלידה.

לגבי החיתוך, את יכולה לעשות את הברית עצמה בבית ואת האירוע כעבור זמן מה.
    או אפשר להזמין את המוהל למסעדה(רק לוודא שהיא כשרה כי יש מוהלים שלא יבואו למסעדה לא כשרה). חברה שלי עשה במסעדה מצויינת וגם היו לה 50 מוזמנים.
  • מה זה השטויות האלה שאת מדברת?

את יודעת מי היה אצלינו ב"מסיבת" ברית?

רק חברים של בעלי, אמא ואבא שלו
    אמא שלי וסבא סבתא שלי
    זה היה אולי אולי 20 אנשים
    בגלל שהחבר שאירגן לנו את זה הביא את אמא שלו והמוהל ועוד כמה מהבית כנסת
    שם השתתפו בשמחתינו (עשינו בבית כנסת)
    היה מאוד פרטי כזה
  • אנחנו עשינו את החיתוך בבית כנסת.....
    ועשינו סעודה בבית כנסת, (היה המון מקום)
    וגם לנו היו בול 50!!!
    זה ממש לא פאדיחה..... נורמאלי לחלוטין
  • אני לא מבינה מה הבעיה ?

מסעדה יכול להיות רעיון מצוין את יכולה לעשות את הברית עצמה בבית כנסת ואח"כ משם להמשיך לסעודה.
    יש ענין לעשות את סעודת המצווה ביום של הברית ולא אח"כ
    זה ברית ולא בריתה!!
    בכל בית כנסת כמעט אפשר לעשות ברית אין עם זה בעיות בדר"כ וזה גם לא עולה כסף... רק המוהל כמובן

בהצלחה

• משתתפת בצערך על היותך ללא הורים ואחים ומאושרת מאוד מהקמת משפחה משלך והמשך השושלת שלך!!!!!!
    לברית של שחם הגיעו שישים מוזמנים. עשיונ את הברית במסעדה שבה גם עשינו את פדיון הבן של שמואל וגם את החתונה שלנו. אל תעשי ברית בבית- למה לך לעבוד קשה אחרי לידה??? את צריכה ליהנות מהאירוע הזה ולכן כדאי צריך לעשות אותו מחוץ לבית!!!
    מזל טוב!!!!

• לי יש אמא ואחות בחו"ל שלצערי לא יכלו להגיע לברית.
    בארץ אין לי אףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אחד...
    עשינו ברית באולם, כי בכל זאת, בן ראשון.... כל המשפחה של בעלי הייתה... כ- 50 מוזמנים....היה נחמד....

• תודה
  • אם את מאיזור תל אביב- אני ממליצה בחום רב על מסעדת הילולים מול בי"ח וולפסון המסעדה גלאט כשר- מקבלים שם לזמן האירוע עריסה לתינוק, כיסא סנדק וסוג יין לפי בקשת המוהל. השף שלהם פרסי- כך שהמאכלים שלהם מהמטבח המזרחי המשובח. שילמנו לברית בצהריים (לפני חצי שנה) 80 שקלים למנה.
    שיהיה במזל!

• לשני הבנים שלי עשיתי את הברית עצמה בבית עם הורים ואחים. לגדול שלי עשיתי באולם אח"כ כשהיה בן חודש בכלל והיו 60 מוזמנים וסגרו לנו אולם. את יכולה לנסות ואם לא אז הרעיו במסעדה גם טוב מה שהציעו הבנות אבל בבית תעשי את החיתוך..ככה אני הייתי עושה במקומך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה