היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז פחות או יותר זה הדבר היחיד שחסר לי. ליתר הדיוק יש לי תיק מצויין פשוט לא יספיק לי עם 3 ילדים קטנים
איזה תיק יש לך? הוא מספיק לך? מה את שמה בתיק העגלה?
יש לי גיטה כרגע מספיק לי בול שמה סט אחד שלם של ביגוד לאוריקי, 2 סטים של אמילי.4 חיטולים ו חבילת מגבונים, ארנק שלי, בקבוק שתייה ולפעמים מחלק מנות אם נוסעים ליום שלם.
5 תגובות
עמוד 1
גם אני עכשיו מחפשת תיק גדול יותר שיספיק לי ל2 ילדים + כל מיני קישקושים שלי שאני לא יסחב עם מיליון תיקים עלי
אני קניתי תיק של מיננה אני לא יודעת לשים קישור אבל יש אותם ברשת בייבי סטאר (שם עשינו את הקניה)
ניראה לי תיק ממש נח ומרווח ויש בו אפילו שומר חום טרמי לבקבוק ומשטח החתלה ועוד כל מיני דברים שימושיים
אל תצחקו... יש לי תיק שקיבלתי במתנה בסופרפארם של מטרנה (תיק כחול) והוא פשוט מדהים! יש בו והכל והמון כיסים והוא משרת אותי מעולה אין לי צורך בתיק נוסף, יש בו מספיק מקום וכיסים לשתי ילדות בטוח...
כשאני הולכת לטייל אם הילד זה רק עם פלאפון ומפתחות חחחח
בקיץ הייתי לוקחת גם בקבוק מים, וזה בתיק רגיל שלי.
כשהיה בעגלה גם לא הייתי לוקחת כלום... כשממש קטן חיתול ומגבונים. אני גברית בקטע הזה
וכן זה מספיק לנו
אז אני לוקחת תיק עם בגדי החלפה ולו כדי שמרפי לא יבוא לבקר. כל פעם (פעמים בודדו אני מודה - פולנייה שכמוני) שהיתי בלי תיק אוריקי הקיא ואמילי חרבנה ובקיצר אני מעדיפה להיסחב עם תיקים מאשר לתת לילדים שלי להסתובב רטובים, מסריחים וכו'. כמובן שאני לא מדברת על יציאה לגינה השכונתית, שם אני לוקחת בקבוק שתייה שקית במבה וזהו. מדובר על יציאה מהבית למספר שעות