אפשר לשתף ולהתייעץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני התחתנו במרץ ב2011, עבר בערך 8 וקצת חודשים.
    ב4 חודשים הראשונים לא קיימנו כל כך יחסים בגלל שהרגשתי לא מוכנה, ורציתי לחכות..
    ואז אחרי 4 חודשים החלטתי שאני מוכנה.. לקח לי 2 חודשים להסתגל (קימנו פעם בשבוע) בקיצור...
    התחלנו לקיים יחסים באמת רק לפני חודשיים-חודש.. ו.. מאז, יש לי רצון עז להיכנס להריון..
    ו.. בדיוק עכשיו, שאנחנו ממש טוב בקטע המיני, הוא בצבא, חוזר פעם בשבוע.. ש.. זה די מפחית סיכוי להריון...

השאלה שלי, ממתי תופס טיפולי פוריות? הרי, לא באמת קימנו יחסים ישר אחרי שהתחתנו..
    אני ממש לחוצה וצריכה שירגיעו אותי לגבי זה!! עוד רגע אנחנו שנה וזה מלחיץ אותי!

אשמח להרגעה, אשמח ליעוץ, אשמח לשמוע את כל מה שיש להם לומר!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה אותך גם אני מהרגע שהתחלתי לנסות הייתי לחוצה כבר להריון

אבל בכל מקרה יש יומיים בחודש - בימים שאת מבייצת שאת יכולה להכנס להריון ככה שאין סיבה להיות לחוצה לעשות את זה כל שבוע..חוץ מבשביל ההנאה
    בכל מקרה אני חושבת שכדאי שתבדקי קודם כל מתי הביוץ שלך ואז תקיימו יחסים אחרי כמה חודשים של ניסיונות כאלה הייתי מציעה ללכת לעשות בדיקות..

בהצלחה
  • אם התדירות בה אתם מקיימים יחסים היא לא גבוהה אז למה לרוץ לטיפולים? את צריכה לדעת בינך לבין עצמך אם את חושבת שזה כדאי אם בעצמך אמרת שלא קיימתם יחסים
    חלון ההזדמנויות הוא קצר (מבחינת זמן ביוץ) אז אולי תתחילי בבדיקות ביוץ קודם כל? או מעקב זקיקים שתוכלי לפגוע בדיוק בזמן הביוץ ?ובמקרה שלך אין קשר לזמן אם אין בעיה ידועה אז למה לרוץ?
    בהצלחה
  • תראי, טיפולי פוריות נועדו לאלה שבאמת יש להם בעיה פיזית כלשהי...זה לא קל.
    קבלת פה תשובות יפות, קודם כל, תנסו לקיים יחסים בזמן הביוץ, תמשיכו ככה מס. חודשים ורק אז אם לא נקלט תפנו ליעוץ רפואי.

כמה חודשים אני מתכוונת לפרק של חצי שנה בערך.
  • איזה חמודות אתן(:!
    ונמשיך לנסות, או יותר נכון, נתחיל לנסות (:
    תודה, ממש!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה