כישרון/יכולת יוצאת דופן אצל ילד - סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם יש לילד שלכן כישרון או יכולת יוצאי דופן?
    האם אתן נוטות לשתף את הסביבה בדבר?
    את מי אתן משתפות?
    האם הייתן משתפות את הגננת?
    אם מדובר בפעוט הייתן משתפות את הגננת על אף שבעצם אין לזה משמעות מבחינת הגן?
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

16 תגובות
עמוד 1
  • סקר מיוחד - אהבתי
  • לבן שלי יש זכרון מאוד מאוד טוב לאירועים, לפרצופים, למקומות.
    כנגזרת של זה, הוא ג'י פי אס מהלך, ואני נעזרת בזה. למשל, אם אנחנו מגיעים למקום חדש אז אני מראה לו איפה הוא צריך לעמוד ולחכות לי אם חלילה הוא הולך לי לאיבוד...וכמובן שאני רגועה שימצא את המקום בקלות....

לא אמרתי לגננת, וגם לא שמעתי ממנה שהיא זיהתה את היכולת.
    במקרה הספציפי הזה, אני לא כל כך רואה צורך להגיד לה...
  • גם לאור שלי יש זיכרון מטריף ברמות קשות, הצוות בגן שם לזה לב לבד כבר בתחילת שנה שעברה - היא זכרה וקראה את כל השמות של הילדים בגן (וזו היתה שנה חדשה), עכשיו היא כבר יודעת לקרוא ולכתוב את כל האותיות, במהלך השנה זה רק התפתח. היא מצרפת וכותבת לבד כל מה שמבקשים ממנה. מדהים

[email protected]

פייס: ortal_hori
  • ממש מעניין לקרוא על הכישרון של כל ילד. זיכרון פנומינאלי, יכולות אתלטיות, כישרונות למוסיקה ותנועה

• פלפלת - ברור שכן!! זה יפה מאד!

[email protected]

• האמת שלא שיתפתי אף אחד רק סבא וסבתא יודעים כי הם פשוט נכחו כשהוא התחיל להביא להם את האותיות מגנטים ואמר להם מה כל אות

• אני חושבת שזה מאוד חשוב להצביע על מקומות חזקים אצל הילד.
    אצל מעין שיש לה הרבה קשיים אני בהחלט מבליטה את היכולת היצירתית שלה, היא לפעמים מתפדחת כשאני מתחילה להראות תמונות של עבודות שלה בנייד שלי

יובל בעיקרון לא צריכה שום דגש ספציפי, האי כ"כ מלאת חן שבכל מקום אליו היא מגיע ישר נידלקים עליה יחד עם זאת כן מודגש כמה היא שמה לב לפרטים, היא קלפטע בהגדרה, יודעת הכל, שומעת הכל, שואלת את השאלות הנכונות את האנשים הנכונים, ובכלל יש לה נשמה מסוג אחר.

• לאביגיל יש זכרון ממש, ממש טוב.
    היא זוכרת פרטים מדהימים.
    היא גם אוהבת ללמוד וקולטת דברים ממש מהר.
    היא גם רוקדת. אבל זה דווקא לא כשרון אלא תוצאה של עבודה לא פשוטה מצידה.
    אבל אולי כתוצאה של ריקוד ואולי לא, היא פעם ראשונה נעמדה על הקרח והתחילה להחליק.
    היום היא מחליקה על רולר בצורה מדהימה לגילה.
    המורה שלה בחוג היה המום. הוא לא רצה לקחת אותה לקבוצה כי אמר שהיא קטנה מדי, עד שהוא ראה אותה בפעולה.

מיכל מאוד, מאוד ספורטיבית. היא גמישה וחזקה, יודעת לשלוט בגוף שלה בצורה מדהימה.
    היא עושה פעלולים אקרובטיים עוצרי נשימה, למי שלא ראה אותה קודם.
    כל פעם בגן שעשועים שהיא עושה עוד פעלול מדהים, אני רואה הורים שרצים לעזור לה. ואני יושבת בצד. בטח חושבים שאני נפלתי על הראש, אבל אני פשוט יודעת שזה פעלול שהיא כבר עשתה מאות פעמים והוא לא מהווה בעיה בשבילה.
    והיא גם שרה ממש טוב. היא זוכרת מילים של שירים בצורה יפה ושרה נכון.

לאיתן יש קליטה ממש טובה.
    עוד כשהיה ממש תינוק הוא ידע דברים מדהימים. צבעים, צורות וכו׳. יהוא מבין דברים גדולים לגילו. ויש לו מוטוריקה עדינה מדהימה!
    הוא יכול להשחיל חרוזים שלמיכל קצת קשה להשחיל.

ובכלליות, שלושתם מדהימים!

אני לא משתפת בזה את הגננות באופן מיוחד. יש דברים שהן רואות ויש דברים שלא נראים לאין במסגרת הגן.

• שולי, לגבי אביגיל והרולר,
    אני מחליקה מגיל חמש, בגיל 12 השתתפתי בחוג ובתחרויות, ועד היום יש לי אהבה גדולה לתחום. תמשיכי לשלוח אותה לחוג- זה משפר את הביטחון העצמי, את היציבה, מפתח את השרירים ומצויין להקנית ערכים של רוח צוות ונאמנות(יש הרבה תרגילים שזקוקים לשניים או אפילו שלושה כדי לבצע אותם), בקיצור מאוד מאוד טוב לילדים.
  • רולר כרגע זה יותר בשביל הכיף.
    יש לה את החוג סלוניים. שזה הרבה יותר רציני. תחרויות, הופעות...
    אביגיל מתיחסת לזה מאוד ברצינות.
    אני מרוצה.
    כעיקרון כל ספורט הוא טוב ומפתח תכונות טובות ברגע שמשקיעים.
    אני מרוצה מהרולר כי הוא נותן לה טיפה אגרסיביות בתנועה, מה שחסר לה קצת.

• בהחלט סקר מעניין
  • שולי - תחום מדהים זה הריקודים הסלוניים

• לשקד יש זיכרון מדהים!
    מגיל מאוד צעיר (שנתים +/-) הוא ידע לספור עד 10 בשתי שפות, ידע צבעים (כולל גוונים), ידע לזהות את כל הצורות (גם הבדיל בין מחומש למשושה), קצת אחרי גיל שנתיים ידע את הא'-ב' בעל פה, ידע לזהות את השם שלו, וקרוב לגיל 3 ידע את הABC כולל זיהוי אותיות.

משתפת את מי שזה יכול לעניין (סבתות וסבים, דודים שלו)

הגננות בגן ידעו בזכות הדייעת הצמודה שלו.

הייתי משתפת את הגננת ליד הילד כדי לתת לו הרגשה טובה.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • יש להם כשרון מיוחד לשגע אותי
  • גלייייייי

[email protected]

• ינאי מאז שנולד בערך הוא מוזיקאי נדיר
    כבר בבית תינוקות העירו את תשומת ליבנו לכך שהוא מחקה מקצבים מורכבים במפגש, זוכר בעל פה שירים וסיפורים

וגאיה כנל עם הזכרון- אבל כולן פה הזכירו את זה..זוכרת דברים שהגננת אמרה בגיל שנתיים...הזוי קצת
    ויש לה כשרון משחק...היא תהיה שחקנית וזה בדוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה