בנות.. עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

אז גם החודש אין לי בשורות טובות...
    על הגיעה בדיוק ביום ה29..(היא לא נתנה לי אפילו הזדמנות לפנטז...האמת עדיף ככה....)

הייתי אצל הרופא נשים הוא בדק את הבדיקות דם שעשיתי לפני חודש והוא אמר שהכל תקין..חוץ מזה שאני אנמית..(מוגלובין 10...) הוא נתן לי לשתות כדורי ברזל ואמר שהוא יתחיל עם ההזרעה רק אחרי שיראה שהמוגלובין מסתדר...

אופ...כ"כ רציתי הריוון!!!!! במיוחד בחודש הזה!! חודש הניסים-חנוכה!!!!!
    זה לא הולך!!
    ב22 ל12 אנחנו נשואים שנתיים!!!! שנתייםם!!!!!!
    כ"כ האמנתי ששאני אהיה כבר עם תינוקי חמוד... כ"כ רציתי... אני כ"כ רוצה!!

כל התהליך הזה מזכיר את השמש....היא כ"כ קרובה ויפה שנראה שהיא בהישג יד..אך היא רחוקה...רחוקה אלפי שנות אור מממני...

אך עם כל הקושי שבדבר..אני מסרבת להפסיק להאמין!!! מסרבת לאבד תקווה!! אחרת למה לי חייים!?!?
    אני יודעת שאבא שלנו,אבא היקר והקדוש והרחמן יודע מה הוא עושה!!!הוא מכוון את הכל לטובה לזמן שלו!! ואני ממשיכה להתפלל אליו בכל לשון של בקשה שהזמן הזה יהיה בקרוב! החודש הזה!!!

אז כל מי שקרה עד לפה..קודם כל תודה:)
    אני מסיימת את הפוסט בנימה אופטימית:
    ,..אני מרימה את הראש..
    מפסיקה לבכות!!
    ומאמינה!! מאמינה יותר מתמיד!!! ומודה לה' על כל הטוב..וגם על הרע...שנראה רע אבל לטובה...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי שלי!!!
    אני כל כך מזדהה איתך ומבינה לליבך
  • אביה מאמי כל כבוד על גישה שלך , כמו שאומרים בעזרת השם נעשה ונצליח.
  • אוייי מקסימונתתתתת שכמותך.
    בעזרת השםםםם שהכל יגיע בזמן שלו ותקין ומלא!!!
    שולחת לך מלא חיבוקים ומבטיחה לך שיגיע הזמן בו גם את תחזקי תינוקי חמודיייי :-)

• ממוש תמשיכי להיות כזאת מלאת חיות וחיובית, את מקסימה וזה ממש מעורר השראה, אני שמחה לשמוע שהרופא שלך דואג לטובתך ורוצה שתהיי בריאה ומאוזנת לפני הכל, תקפידי עם הברזל כי זה מאד חשוב (לא רק להריון) , אני בטוחה שזה יתייצב בקרוב ואת תהיי בדרכך להריון מהמם ובריא, ועד אז המון המון חיבוקים

• זה בדיוק המקום לבכות.
    אבל...
    נגבי את הדמעות, הרימי את הראש, ואת ממש תהיי בסדר. ואת תהיי אמא נפלאה.

חיבוקים,
    שטיחפודית.

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כל הכבוד לך על האמונה, תמשיכי להיות חזקה ואני בטוחה שתצליחי. יש בנות שזה בה להן טבעי וישנן כאלו שצריכות קצת עזרה אבל בסוף כולנו נצליח, ולפעמים הדרך יותר ארוכה. אני מאמינה שכל מה שאנחנו משיגים בחיים שלנו במאמצים רבים אנחנו יודעים להעריך הרבה יותר, ויום אחד כשבעזרת השם תהי מוקפת בילדים מדהימים, שלא פעם ישגעו אותך , תזכרי בדרך שעשית וכל קושי יתגמד בעינייך
  • בנות..תודה רבה רבה..אין ספק שהתעודדתי!!!!

יש לי איחול ממש יום לפני החג המקסים שמתקרב אלינו..(מ-ח-ר-)
    שבע"ה בזכות חג הניסים הזה!!!!! נזכה שחלומותינו יתגשמו!! בקרוב !!! לטובה!!!! ולברכה1!!!!!
    שאבא שבשמים יחליט שזה הזמן של כולנו לפרי בטן!!!
    ולכל ההריונות שימשיך להיות לכן הריון תקין ומהממם!! בע"ה!!!

בע"ה!!!!!!!!!!!!!!

אוהבת:):):)
    אני:):)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מצפימוש, אל תישברי. אז מה אם עברו שנתיים. שום זמן לא משנה את המטרה והיעד שלך. תמשיכי להיות חזקה ואופטימית ובע"ה תהרי ויהיה לך הכי קל ותקין בעולם. אמן.

crazy woman!
  • אוי, בובה... אני לא יכולה לקרוא הודעה שלך בלי להזיל דמעה. את כל כך נוגעת לליבי...
    מתוקה, את חזקה, אמיצה, פשוט מלכה!! אין לי צל של ספק שיבוא יום שיפצה אותך על כך רגע של כאב לב ועצב.. ותרגישי מושלם.
    אני שולחת לך מיליון חיבוקים ואינסוף אהבה...
    ותמשיכי להאמין, כי זה מה שנותן את הכח להמשיך.
    אוהבת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה