GBS בשבוע 22 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דוקטור,
    כרגע קיבלתי תוצאות בדיקת שתן ונמצא שאני נשאית של GBS (כרגע בתחילת שבוע 22). לא היו לי סימפוטומים של דלקת בדרכי השתן אבל כי לחצים פה ושם בבטן תחתונה ובגלל שבעבר סבלתי בדלקות שתן חוזרות, שלחו אותי לעשות בדיקה.
    אני לא ממש יודעת מה ההשלכות של הימצאות החיידק בשבוע 22. האם אתה ממליץ לטפל באנטיביוטיקה כדורים עכשיו ולקראת הלידה דרך הווריד כמו שעושים לפציינטיות עם GBS?
    חשוב לציין שבבדיקה היה מעל למאה אלף גופים שהבנתי שזה רציני.
    אני מאוד מודאגת מההשלכות של זה על ההמשך ההריון ואשמח לדעה שלך בנושא.
    אני אמורה לטוס לארץ בסוף החודש (5 שעות טיסה). האם יש סיכונים עם החיידק הזה? האם אני צריכה לשנות את אורך החיים מעכשיו ועד סוף הלידה??
    תודה רבה מראש!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צריך לטפל בך עכשיו משום שיש חיידק בשתן
    וגם צריך לת לך אנטיביוטיקה בלידה, כי זהו חיידק שעלול לפגוע בעובר בזמן המעבר בתעלת הלידה
    אין לזה השלכות להמשך ההריון, במידה ויטופל כעת ושוב בזמן הלידה
    ולא נדרש שינוי של אורח החיים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה