מה אתן אומרות עליו??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר אני באה למיטה של עידו ומבקשת חיבוק.
    עידו (3.5): "אמא, שהתינוקת שלך לא תבכה"
    מחבק, ואז מוסיף: "אמא, זהו. התינוקת שלך לא בוכה".

(מציינת שעוד מוקדם מידי - שבוע 11+4 - ועוד לא ידוע אם בן או בת, אבל הילד החליט שמדובר בתינוקת)...
13 תגובות
עמוד 1
  • חחח נסיכי

• חחחח הורס.. כמה שזה ממיס

• מדהיםםםם.. איזה חמוד..

אולי לילד יש כוחות והוא מרגיש..

לכי תדעי, אולי כבר צפויה לו קריירה
  • הלוואי שהוא מרגיש נכון
  • חמודדד
    מקסים ממש
    רגיש כזה

• תקשיבי ילדים יש להם כוחות ! אני אומרת לך ....
    איתמר אתמול בלילה נישק לי את הבטן איזה 10 פעמים ממש כל שניה בא והרים חולצה ונישק , אני שואלת אותו למה אתה מנשק לי את הבטן ?! הוא לא יודע שיש שם משהו בפנים עד שלא תהיה ממש בטן אני לא מתכוונת לספר שום דבר , ומה הוא אומר לי : "אמא יש לך תינוק בבטן " ונתן לי שוב נשיקה וליטוף . הייתי ככה
  • אצל עידו גם היה משהו מדהים:
    בחודש אוגוסט (עדיין לא הייתי בהריון) בסוף טיול, עידו פתאום אמר במפתיע: "לאמא יש תינוקת בבטן ולאבא יש תינוק בבטן".
    כשנכנסתי להריון, שאלתי אותו: "עידו מה יש לי בבטן?" אז הוא ענה (לא ידע כלום): "תינוק ותינוקת"... עדיין לא ראו אז כלום, אלא רק חיובי בבדיקה ביתית, אבל באולטראסאונד זה עוד היה מוקדם.
    בקיצור, כל פעם אמר "יש לך תינוק ותינוקת בבטן"...
    בשבוע 6 לפי וסת אחרונה, באתי לרופא נשים ואני מספרת לו שאני מרגישה ממש נפוחה כאילו יש לי תאומים בבטן, הוא בדק ואז אמר "יש משהו בדברים שלך, באמת יש שני שקי הריון, רק שאחד לא התפתח והוא בתהליך ספיגה..."

למחרת, אני שוב שאלתי את עידו: "מה יש לי בבטן?" אז הוא כבר ענה:
    "יש לך תינוקת". פשוט מאז הוא כבר לא מזכיר שניים, אלא אחת...

נחכה עוד חודש. אני ממש סקרנית

• מפחידים הדברים האלה....
    במיוחד שלך מאיה
  • זה מפחיד מאוד במיוחד שיש במשפחה שלנו כוחות כאלה ... אמא שלי היא סוג של מדיום כזה ... היא גם מרפאה ועוזרת לאנשים .... וגם לי יש לפעמים קטעים שאני פשוט יודעת מה יקרה ... גם מה יגידו ומה אנשים חושבים , אני נורא פחדתי מזה ,אבל יש לי חברה שהיא גם קצת ככה וגם אמא שלה מכשפה אבל בקטע הרע ... אמרה לי תפסיקי לפחד ,תלמדי לפתח את זה ולהפתח לזה , לרשום את מה שאת חושבת וללמוד מזה ...
  • וואי קרן, הקטע עם התאומים..... שובר שיא.

אם הוא צודק במין
    אז הייתי מתחילה לפחד ממנו חחחחח
  • אוקיי...
    אז אחרי שסבתא שלי ואני חלמנו על בן (ממש הלילה ראיתי בבירור בן).... הייתי היום בשקיפות ומסתבר ש: עידו היקר שלי טעה ואנחנו צדקנו וזה
  • חחח זה אומר רק דבר אחד

• איזה אפרוח!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה