סדר יום לגיל חצי שנה בערך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    רציתי לדעת איך מתנהל אצלכם הסדר יום בערך בארוחות כול הנקה או תחליב..
    ומתי צריך להכניס בשר למרק ואיזה .
    תודה רבה

3 תגובות
עמוד 1
  • אמנם אני עוד רחוקה מהגיל הזה - אבל מניסיון עם הגדולות - בשר ממש התחלתי לשים במרק מגיל 8 חודשים. עד אז - שווארמה הודו נקבה - האחות בטיפת חלב אמרה שזה הכי בריא. הייתי מוסיפה גם קטניות, כל פעם מגוונת, וטיפה שמן זית.

בעיקרון מגיל 5 חודשים נתתי לה טעימות מהכל, כל מה שאכלתי היא פשוט היתה מסתכלת עליי ככה לא יכולתי שלא לתת לה לטעום.....ממש בקטנה (פיצות, בורקסעם, הכל היא היתה טועמת, וזה השתלם - היום היא באמת אוהבת יותר אוכל מגוון מאשר הגדולה....)

לגבי הסדר יום - בין לבין האכלות הייתי מוציאה אותן לטיולים, משחקת איתם במשחקים, שרה להן, מקריאה סיפורים.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בוקר טוב.....תודה
    אשמח לשמוע עוד בנות גם בעיקר על סדר האוכל...
    תודה

• סדר האוכל אצלנו ככה:
    עידו שותה מטרנה 210 מ"ל ב7:30-8:00 בבוקר.
    ב11:30-12:00 (אחרי 4 שעות) אוכל פירות טחונים (תפוח, אגס, בננה, מיץ מתפוז סחוט 1, 2 ביסוויטים של פתי בר- זה מה שטעם עד כה.)

בין 15:00 ל16:00 (כשדורש) אוכל ירקות טחונים (תפו"א, גזר, דלורית, עגבניה, בצל, לפת- בקרוב אוסיף למרק שווארמה נקבה)

אחרי 3.5-4 שעות (לפי הדרישה שלו) שותה שוב בקבוק מטרנה 210 מ"ל.

בדרך כלל זה מספק אותו, בלילה הוא לא מתעורר, אבל יש מקרים בהם מתעורר באמצע הלילה ואני נותת שוב בקבוק.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה