בעיית פיפי בלילה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יובל שלי בת שנתיים ושמונה חודשים, היא גמולה מגיל שנתיים וחודשיים. לפני שלושה שבועות, התחיל לברוח לה פיפי בלילות, אנחנו מעירים אותה לפיפי אבל היא בכל זאת עושה פעם פעמיים בלילה. אני חסרת אונים, אני מחליפה מצעים ובגדים פעמיים בלילה ואין לי מושג מה עושים. למישהי יש עצות?
8 תגובות
עמוד 1
  • טוב שאין לך בחתימה תמונה של אורי בבטן שלך

• לא להעיר לפיפי, המח שלה צריך ללמוד לפתח את המנגנון שפועל בלילה עם השלפוחית לבד.
    תגבילו שתיה לפני השינה
    ושלא יהיה לה קר! נגיד גרביים...

מעבר לזה עד גיל 5 זה בסדר להשתין בלילה. לא משנה שהיא הייתה "גמולה".
    כי בלילה זה לא גמילה זה קשור נטו למח ששולח כל מיני מסרים לשרירים ושלפוחית- במילים אחרות זה בלתי נשלט.
    אז אל תכעסו עליה ואל תגידו כלום. פשוט מחליפים מצעים וחוזרים לישון בלי שום דבר.

המון כביסה, יעבור לבד
  • איתמר בן 4 ועדיין יש מקרים שזה קורה לו .והוא גמול יום מגיל 1.8 ולילה מגיל שנתיים . אני הייתי בודקת אולי היא עוברת איזה משהו עכשיו בתקופה הזו בדיוק . אולי משהו השתנה . חוץ מזה סבלנות , אין מה לעשות . את יכולה להקל על עצמך ולקנות 2 שעווניות למיטה ובלילה לשים שעוונית על המזרן מצעים ומעל עוד שעוונית ושוב מצעים . ואז כשהיא עושה פיפי , החלפת בגדים שטיפה קלה ורק מורידה את הדברים שיש על המיטה והופ היא כבר מסודרת
  • אולי קר לה?

בגמילת לילה לא מעירים לפיפי אחרת לא עשינו כלום...
    אין מה לעשות חוץ מהלחליף ולחכות ש גוף יעשה את שלו ויבין את העסק
    תנשמי עמוק זה לפעמים לוקח זמן בלילה

• דניאלוש התגעגעתי !!

[/url
  • ואיי דניאל - גם אנחנו בסרט הזה!!!!
    עמית היתה גמולה לגמרי, יבשה 100% מעל חצי שנה
    ובשבועיים האחרוני- כל לילה פיפי.
    ומה שהכי גרוע זה שהיא לא מתעוררת מזה. אני קמה להניק את יובל ובודקת אותה וכל לילה מוצאת אותה ישנה בשלווה בתוך שלולית פיפי.
    גם אני חושבת שזה קשור לקור. אין משהו אחר שאני יכולה לחשוב עליו.
    הלילה אשים לה גרביים ואגביר את החימום בחדר ונראה אם יעזור.

• כידוע גם אצלנו זה קרה ולצערי נמשך גם עד גיל 4
    תודה לאל עכשיו המצב יותר טוב
    ואני מודה שפתרנו את זה בסופו של דבר עם מה שהייתי כל כך נגדו - לקחת את להב שעתיים אחרי הירדמות לעשות פיפי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה