היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
א. האם כבר אכלתן? כמה? ב. כמה אתן מתכננות לאכול במהלך החג? ג. איזה הכי אהובות עליכן? ד. האם תכינו בעצמכן או שרק תיקנו? אני אענה.... א. לא נעים להודות אבל אכלתי כבר שלוש....
6 תגובות
עמוד 1
א. האם כבר אכלתן? כמה? ברורררר בערך 3
ב. כמה אתן מתכננות לאכול במהלך החג? מקווה כמה שפחות אני בדיאטה וקשה לי לעמוד בפיתוי
ג. איזה הכי אהובות עליכן? עם ריבה
ד. האם תכינו בעצמכן או שרק תיקנו? אני גם מכינה סתם בשביל הכייף אבל אין כמו הקנוי
כמה חיכיתי לסקר הזה
א. לא!! וכל פעם שאני רואה סופגניה אני עוצמת עיניים או יוצאת מהחדר או גורמת לזה להיות רחוק ממני...
ב. אחת ג. עם שוקולד/ נוגט/ ריבת חלב!
א. האם כבר אכלתן? כמה? לא
ב. כמה אתן מתכננות לאכול במהלך החג? לא מתכננת לאכול בכלל
ג. איזה הכי אהובות עליכן? אם כבר אז אני אוהבת סופגניה בלי מילוי, לחתוך אותה באמצע ולמרוח עליה ריבת חלב אמיתי!!!
ד. האם תכינו בעצמכן או שרק תיקנו? לא מכינה ולא קונה, הילדים כבר אכלו כמה פעמים בגן ונראה לי מספיק. רותי
לא אכלתי. 2. לא משנה לי, גם ככה לא מתה עליהן. לא אכין, וכנראה שנקנה, כל שנה קונים כמויות, ובסוף לכולם נמאס ואף אחד לא אוכל את זה. כנראה שנקנה בודדות, רק כדי להרגיש את החג בהתחלה...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
אכלתי חצי
הכנו בגן ודווקא אותן לא טעמתי. אני אוהבת את הקנויות
אני מפנטזת על שתיים ממש טובות במאפיה. אקנה לי שבוע הבא - אחת עם ריבת חלב ואחת עם שוקולד (אולי מריר, או טראפלס, אני רק זוכרת שזה היה מעולה!!)