היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הצהרון השנה הוא של מפעיל אחר (היה מכרז...) ובגן של אופק דין לא היתה הצלחה עם הצוות בתחילת השנה והוא הוחלף 3 פעמים בפחות מחודשיים (לא משנה מה הסיבה).
אני דווקא הייתי מאוד מרוצה מהצוות בהתחלה. הייתי מגיעה לגן וכל פעם הייתי שומעת רק דברים טובים על אופק דין. איזה ילד נבון... איזה תשובות יש לו וכו'.
בפעם הראשונה שהצוות הוחלף התבאסתי (שאר ההורים שמחו) אבל גם הצוות החדש מאוד אהב את אופק דין והכל היה טוב...
ואז הוא הוחלף שוב וכאן הבעיה...
מאז שיש מישהי חדשה כנראה שיש כימיה לא טובה ביניהם ובשלושה שבועות האחרונים היא כל הזמן אומרת לי שאופק דין מתחצף
11 תגובות
עמוד 1
תקשיבי, זה באמת נראה לא במקום.. למה להתקשר לאמא לומר שהיא כבר לא יודעת מה לעשות איתו?? היא לא יכלה לחכות שתגיעי לקחת אותו?? גם ככה כל פעם שהנייד מצלצל עם טלפון הגן אנחנו על סך התקף לב
אני מניחה שיש לך גם עין לדברים האלו ומלכתחילה לא סימפטת אותה זה בהחלט אומר דרשני במקרה הזה
אני הייתי מרימה אליה טלפון אחרי שעות הגן בנינוחות ומספרת לה על הילד ועל מה שמפריע לך אם היא עדיין לא תקח את העניין לתשומת ליבי ולא תרגישי שינוי- דווחי להנהלת הצהרון
כך אני הייתי נוהגת
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
רגע הוא היחיד שמתחצף / משתולל? או שזה פשוט מה שקורה בצהרון באופן כללי והוא חלק מכולם?
תקשיבי אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל מההכרות שלי הצוות שמגיע לצהרונים
זה נשמע פשוט שהצוות לא יודע להתנהל, דברי איתם ואם צריך תגיעי לאחראים....
גולי - האמת שפחות איכפת לי מהאחרים אבל מהיכרות של הילדים האלה כבר שנה שלישית הוא מלאך!! לעומת חלק מהם. יש שם קבוצה לא קלה של ילדים.
אני לא כ"כ מדברת עם האמהות של הילדים האלה אז אני לא רוצה לשאול אם גם להם כל הזמן מעירים. אולי הן יודעות ששם לא יעזור להעיר...
וכן, אני מכירה את הצוותים של הצהרונים
את מזכירה לי קצת מה שהיה לנו שנה שעברה. גם הבן שלי מלאך וכל הגננות בגן ובצהרון אמרו לי את זה. שנה שעברה כל פעם שהייתי מחזירה אותו מהצהרון הן היו אומרות שהוא ילד טוב ומקסים. יום אחד מתקשרת אלי אמא של אחד הילדים וסיפרה לי שהגננות בצהרון הענישו את הבן שלי ושלה ושמו אותם בגן שליד (טרום טרום חובה) ושהיא ממש כועסת...הבן שלי אישר שהוא היה שם(אבל לא היה לו אכפת כי אח שלו בגן הזה. הוא לא קיבל את זה בתור עונש). העונש לא היה אכפת לי כמו הסתירה בין זה שהוא ילד טוב והוא בכל זאת קיבל עונש...ועדיין תמיד אמרו לי וגם השנה כל יום אומרים לי שהוא מקסים וילד טוב...
אני לא מבינה את זה... נשמע שצוות הצהרון חושב שהילדים צריכים לשבת בשקט בין שתיים לארבע... ילדים הם ילדים הם ילדים, להתקשר להורים בגלל שילד מפריע לה? נשמע לי הזוי לחלוטין... הוא משתולל? תתמודדי! להורים מתקשרים כשילד לא מרגיש טוב.....
אני בטוחה שהן מתקשרות להורים נוספים ואני באמת לא מבינה איך אפשר להיות מרוצים מדבר כזה....
מסכימה עם ענבר.
בשעות האלו הם מרשים לעצמם לפרוק עול קצת, זה טבעי והגיוני.
אני לא יודעת מה הייתי עושה - זה היה מעצבן אותי, בלשון המעטה...נשמע שיש שם וואחד בלאגן......
תקשיבי..כאמא ..את יודעת שהילד מלאך.את יודעת שהן כצוות אמורות להתמודד עם ילדים שובבים . יופי שמתחצף ..זו לא סיבה להתקשר. שיתמודדו. הילד לא ישב בבית וישתעמם . דברי איתו , תנסי לברר מה מקור הפער בניהם , מה מפריע לו שאולי מוביל להתחצפות,אבל בואי נגיד שאם זו לא התנהגות רגילה אצלו ..יש פה משהו ... ואז דבריאיתן - באיזה מצבים הוא מתחצף ולמה הן לא מסוגלות להתמודד??
אני יודעת שזה קיצוני מאוד, אבל אולי כדאי להחליף צהרון? שנה שעברה הוצאתי אותו מהצהרון כי הוא פשוט סבל, לא קיבלתי תלונות אלא הוא זה שהתלונן. בדיעבד אני יודעת שזה היה מעשה טוב ונבון. תחשבי שהשנה עוד מאוד ארוכה, הזמן שהוא יהיה שם מאוד משמעותי.
אני יכולה לומר לך שאני עברתי בדיוק את אותו התסריט שנה שעברה עם אלמוג ועם אחת מהסייעות בצהרון. אני לא אשכח את זה: זה היה בחורף, בשיא המבול כשאני ברחוב בדרך חזרה הביתה מהעבודה והיא מתקשרת אלי לנייד ומתחילה לנפח לי את הראש עם שטויות על אלמוג כשהיה לי ברור שהוא נסחף אחרי ילד מאוד לא מחונך שכולם יודעים שההורים שלו לא שמים לו שום גבולות ואמרתי לה שיחד עם זאת אני בהחלט אדבר עם אלמוג. בסוף השיחה הייתה לה החוצפה להגיד לי: ואני מקווה שגם תפני לפסיכולוגית של הגן שתעזור לך....אני מתוך כעס גדול עניתי לה: תיקחי את הנכדים שלך לפסיכולוגית! זה שילד שאין לו גבולות סחף את אלמוג אחריו לעשות משהו פסול אומר שהילד השני צריך לבקר פסיכולוגית לא אלמוג שלי! וסיימתי את השיחה. לאלמוג עשיתי "סדנת התנהגות" במשך יומיים ובזה סיימנו את העניין.
אז היום בבוקר היתה לי שיחה קצרה עם הגננת והיא אמרה שבשבועיים האחרונים גם בגן הוא מתנהג לא יפה. כמובן שישר שאלתי אותה למה היא לא מעדכנת אותי!! חבל שזה נגרר. דיברתי איתו לפני שיצאתי מהגן בתקווה שיהיה שיפור.
היום שאלתי בצהרון איך הוא היה ואמרו לי ש"ככה ככה". אח"כ יצאתי מהשער ושתי אמהות ראו אותי ואחת שאלה מה קרה. אמרתי שאני מבואסת כי אני שומעת דברים שלא מסתדרים לי ואני לא יודעת מה לעשות. הן אמרו שגם הבנות שלהן סיפרו על אופק דין דברים והן לא האמינו כי הן מכירות אותו ושיש ילדה שגוררת שם אחרים.. אחת שחשבתי שהיא בין הטובות בגן. ושצריך להרחיק אותו מאותו גורם..
אחרי הגן הלכנו לקנות גירים לפעילות שאני עושה מחר וגם אופק דין ביקש. אמרתי לו שאם אני אשמע שבוע הבא שהוא התנהג יפה אני אביא לו גם חבילה. הוא בא הביתה והכין לו טבלת התנהגות לשבוע הבא. שבוע הבא זה אמנם רק 3 ימים אבל רק צהרון ללא גן