היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי מכירה את מלון west? הוא נמצא בצפון ת"א... אשמח לדעת איך שם. בנוסף, שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת, מה אפשר לעשות עם הילדים בת"א? לא קניות וקניונים אלא קצת תרבות....משהו כמו מוזיאון ביאליק- היינו שם כבר ואני מחפשת משהו כזה...אולי מוזיאון הקומיקס? האם מומלץ?
7 תגובות
עמוד 1
מוזיאון ת"א (לבדוק מתי יש הפעלות לילדים), ספריית אריאלה (שעת סיפור), מוזיאון א"י, ועוד מלא, תגגלי על "אטרקציות לילדים בת"א" יש הרבה מלא המון מה לעשות במוזיאון ת"א (ובעוד כמה) רק המבוגרים משלמים כניסה. יש כמובן הצגות, סרטים, יש הכל, זו ת"א אחרי הכל....
מוזיאון נחום גוטמן פלנטריום מוזיאון הילדים בחולון
תודה, אני מחפשת משהו לא המוני, את יודעת, לפעמים יש מקומות אינטימיים, שכונתיים, שרק המקומיות מכירות....
מוזיאון נחום גוטמן לא המוני ואפשר לשלב עם סיור באזור...
תודה רבה
לא מכירה את המלון זה
אנחנו אוהבים ללכת לטיולים בנמל יפו ונמל ת"א, סאפרי רמת גן (לבעלי אין סבלנות למוזיאונים)
תכנסי לעכבר ילדים - יש שם המון מידע מוזאונים אני לא כ"כ מכירה - הילדים שלי עדיין קטנים לזה אנחנו הולכים לכל מיני הצגות, לפארק הירקון יש הצגה בשם אה בה גה דע -בבית התפוצות ששמעתי שהיא טובה יש את מוזיאון הילדים בחולון שגם שמעתי עליו דברים טובים - אבל אליו צריך להזמין מקומות מראש. יש את נמל יפו שממש נחמד שם - לפעמים יש מופעי רחוב (כתוב בעכבר ילדים אם כן) ואפשר לשוט שם בסירה, וגם אפשר לטייל ביפו העתיקה [