עזרה ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    אני לא יודעת אם אתן זוכרות אבל לפני כמה שבועות עדכנתי כאן
    שעברתי צילום רחם ושלא היה פשוט בכלל כי כאב לי....
    אתמול הייתי אצל הרופא נשים שלי(איש מדהים ויקר) והוא עידכן אותי מהן התוצאות.
    מסתבר ששתי החצוצרות סתומות ולא רק זה גם יש לי איזה פוליפ בתוך הרחם.
    כמה בכיתי...הוא ניסה להרגיע ואמר שהפוליפ זה בעיה קטנה שעושים ניתוח קטן ומוציאים. כאן אתן ניכנסות לתמונה מכיוון שהחצוצורות סתומות הוא נתן שתי אפשרויות א. לעשות סוג של ניתוח ולנסות לפתוח את החצוצרות.
    ב. הפריה חוץ גופית
    אני לא יודעת אם אמרתי יש לי בתשהיא בת 3 וחמישה חודשים ילדתי אותה בניתוח קיסרי וכניראה שזה מה שסיבך את הסיפור כי להריון שלה ניכנסתי בלי בעיות.
    מה אתן אומרות וממליצות? ואם יש בנות עם סיפור דומה אשמח לשמוע...
    תודה לכן יקרות והללוואי שיהיה רק טוב לכולן.
    רבקה.

רבקה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, קשה מאד לענות על שאלה כזאת, אני חושבת שחשוב לדעת האם הניתוח פותר לחלוטין את הבעיה? כמה זמן התאוששות יש והאם תוכלי מיד אחריו לנסות שוב להכנס להריון? אם הריפוי הוא 100% ולא תהייה המתנה ארוכה אחריו נראה לי שזה פתרון יותר נכון מאשר להכנס לטיפולים כשאת יכולה לטפל בשורש הבעיה. מעבר חזה כמובן שאת צריכה לבחור מה שמרגיש לך הכי נכון עבורך- אין תשובה אחת נכונה

• אני לא חושבת שמישהי שלא עברה כזה דבר יכולה לתת עצה איכותית.
    העצה הכי איכותית שאני יכולה לתת לך היא לפני כל מה שתבחרי לעשות תתיעצי עם עוד רופא
    מאחלת לך המון בהצלחה, ושבקרוב תזכי להביא לבתך אח/ות מדהימים כמוה.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כמו פנין, הייתי הולכת לעוד רופא
    בהצלחה

• תודה רבה. אתן מקסימות.

רבקה
  • היי, אני חושבת שאת צריכה לקבל את כל המידע מהרופא לגבי סיכויי ההצלחה של הניתוח ולגבי סיכונים אפשריים. החסימות יכולות להיות שונות (באזורים שונים בחצוצרה) ולפי זה גם השוני בסיכויי ההצלחה. לדעתי כדאי לקחת בחשבון את תכנון המשפחה שלך, אם את רוצה הרבה ילדים אז אולי כדאי לשקול לעשות ניתוח, כי הפריה חוץ גופית היא לא דבר פשוט לעבור כל פעם ובנוסף כמה שאני יודעת המדינה מממנת רק לשני ילדים ואחר כך זה עולה המון כסף. ככה שלדעתי הפריה חוץ גופית מתאימה בעיקר אם את רוצה עוד ילד נוסף אבל תהיה בעייתית אם תרצי הרבה ילדים. בכל אופן את נמצאת לפני בחירה לא פשוטה בכלל ובאיזו דרך שלא תבחרי מאחלת לך המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה