יאאאא ראיתם איך הוא כועסססססס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחחחחח איזה תשובה כועסת קיבלתי מד״ר הדר
    התכוונתי להתבדח איתו על הדרך בשאלה שלי ואפילו שמתי לו את הסימן הזה--
9 תגובות
עמוד 1
  • הוא לא כזה נחמד באופן כללי אל תתרגשי, ורופאים הם לא חסרי חוש הומור הם פשוט מתנשאים

• אל תיפגעי, רופאים בדר״כ אוהבים שאלה מתומצתת כדי לתת תשובה מתומצתת.
    בגלל שאין לך את התוצאה המקצועית של הבדיקה אז הוא לא יכול לענות לך
    אני קיבלתי דיסק שיש בו את הצילום עצמו וגם דף תוצאה בפירוט קצר. כנראה בקופת חולים שלך שולחים ישירות לרופא שלך. הרופאים בפורום עונים על שאלה ספציפית, בדיקת זרע ובדיקת דם על זה הם עונים אבל פענוח רנטגן כנראה שלא כנראה זה מצריך קצת יותר מקצועיות ולא מענה דרך הפורום. ולעניין חוש הומור, יפה שהרופא שלך כזה נחמד, זה נדיר! בדרך כלל רופאים הם ללא סבלנות ורוצים ללכת הביתה... זו התחושה שיש... רוצים שאלה קצרה ועונים בלי להרחיב במילים. סה״כ ד״ר ערן נחמד, מקצועי, עונה תמיד... אל תיעלבי... ביקורות על קופ״ח, בדיחות, הערות על רופאים עדיף להימנע כי הוא בטח לא יגיב על זה, חבריו למקצוע וגם עובד עם קופות חולים. לפני חודש הערתי לרופא שלי על רופא אחר שביום ההזרעה שקבעתי מראש כמובן, החליט לבטל לי את התור! ואז אמרתי לרופא שלי מה זה צריך להיות??!! והוא השפיל מבט ולא הגיב היה נבוך, ידע שאני צודקת שזה לא בסדר אבל לא הגיב כדי לא לחוות דיעה שלילית על קולגה. קבלי  
  • אני חייבת להגיד שהרופא שלי הוא פשוט מקסיםםםםםם ברמות אחרות!!!!
  • גם הרופא שלי הוא מקסים ומקצועי ברמות.

אמנם כעסתי עליו לפני 3 שבועות שהוא לא סיפר לי מה הוא יודע על ההריון שנפל כבר. (הוא רק אמר לי לא לשמוח ממנו..... וצדק! )

אבל, הוא מנהל מחלקה במחלקת נשים בברזילי ולשמחתי הוא דאג לי מאוד באישפוז ויכולתי להיות בטוחה שמישהו בודק בצורה מקצועית את כל הבדיקות שלי.
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• איזה כיף שיש רופא טוב, אני עוד לא מצאתי רופא באמת טוב ונחמד...
    מי הרופאים שלכן ומאיזה איזור?
  • יו מורן את צודקת! שאלתי את ד״ר ערן גם שאלה והוא נראה לי עצבני פחד
    שאלתי אם לפי הבדיקות הוא רואה ביוץ קרוב...
    הבאתי לו מעקב זקיקים ואולטרסאונד ומה הוא שואל???? אני לא יודע למה את עושה את המעקב זקיקים
    כאילו לא ברור.... ביוץ מעקב זקיקים... מה יכול להיות?! ניסיון להרות ברור!
    מוציא לי את החשק מלשאול אותו שוב!

• ותוצאות בדיקות דם גם... מה אי אפשר לדעת ככה אם יש ביוץ או לא??!!
  • לולי- אני לא יודעת מה עובר עליו
  • הוא ענה לך תשובה עניינית לא כעוסה בעניי אבל לא משנה בכל אופן לא קיבלת דף תוצאות בנוסף לדיסק???
    בדרך כלל הרופא שבדק נותן סיכום בדיקה..!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה