היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קניתי מכשיר חדש גלקסי 2 הכל סבבה העניין הוא שכשאני מוציאה שיחות או מקבלת ב2 הצדדים לא שומעים ז"א אני לא שומעת את המתקשר והוא לא שומע אותי וזה קורה גם כשאני מקבלת שיחה ממישהו. לדעתי משהו בהגדרות של המכשיר כי השמע כן עובד אני שומעת רינגטונים וקטעי וידיאו מישהי יודעת אולי לעזור?למי אפשר לפנות בעניין הגדרות מכשיר?
8 תגובות
עמוד 1
את אולי על "השתק" בטעות?? אולי איכשהוא באיך שאת מחזיקה את הטלפון,בכל פעם שיש שיחה את לוחצת על השתק ?
בצד שמאל על מסגרת המכשיר יש לחיץ, לחיצה כלפי מעלה = חזק יותר, כלפי מטה חלש יותר. צריך לעשות זאת בזמן שיחה. את יכולה להתקשר לעצמך ממכשיר אחר ולסדר לך.
זהו שגם אני חשבתי שאני ממש פסיכית ודבר ראשון שרציתי לוודא שאת הפאדיחה הזו אני לא עושה במקרה הפעם זה עבר בשלום חחח אוףףףף זה כזה מעצבן
אבל אם תגבירי ווליום עם הלחיץ בצד שמאל - אתתשמעייותר טוב. אבל את טוענת שגם מי שמדבר איתך לא שומע ...
נכון ואני ממש משתגעת לא מבינה מה זה יכול להיות? יש מצב שהמכשיר דפוק או מה?
יש מצב. אם יש רמקול מיוחד למוזיקה וכו , ורמקול מיוחד לשמע ודיבור- אז זה יכול קרות . אולי את שומעת מוזיקה כי הרמקול הכללי בסדר אבל הרמקול של השמע ודיבורלא תקינים ..אולי ..בכל אופן תתקשרי למי שקנית ממנו - יש לך שנה אחריות