היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזוי! לא מאמינה שחמה יכולה ללמד כזה דבר את הנכדה שלה
נראה לי שבמקרה כזה היא באמממתת ממורמרת מהחיים אבל ב-א-מ-ת
ובקשר ל"אה עכשיו הבנתי" נראה לי שהיא הבינה שאת חיממת את בעלך עליה, ובצדק! להגיע לכזאת רמה?!! עד כאן
מאמי גם אמא שלי כל הזמן עושים דברים שמעצבנים אותי ואת בעלי למשל היא נותנת לו מילקי למרות שאמרנו שאנחנו מעדיפים שלא יאכל מעדן שוקולד היא אומרת לאוראלי תעשה לאבא שלך אדע היא אורת לו אבא שלך פויה אבל מה נעשה זה המשפחה שלנו - אני אומרת אל תתיחסי וכל הזמן שמשהו מפריע לך תעירי לה
וואו!!!!!!!
אני בהלם.....
לפחות בעלך עף עליה.....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נושא כאוב ומוכר... החמה שלי שתהיה בריאה... אישה טובה אבל... היא כל הזמן משתמשת בלשון בוטה מאוד ועוד כלפי הנכדים שלה... יש לה נכדים גדולים שהיא כל הזמן מקללת וצועקת כמו איזו זקנה מהשוק... בעלי כל הזמן מעיר לה שלא לצעוק ליד הילדה, כי הילדה מתחילה לצעוק כמוה אוף... אין מה לעשות בנוגע למנטליות. כמו שגולי כתבה פה בשרשור לפני כמה ימים; תתייחסי לכולם כמו כיתה טיפולית של חינוך מיוחד. אין מה לעשות. לחנך אותה את לא יכולה רק תתפללי שכאשר תסתדרו בחיים תעזבו את המושב כמה שיותר רחוק ואז היחסים ישתפרו פלאים (אם בכלל ישארו יחסים )
גולי - ההצעה שלך - חלום! אי בודד בלי אפשרות ירידה ממנו
חחחחחחחחח גולי
חחחחחחחחחחח אני עם מאיה זה קרע אותי מצחוק איזה הזויה
יאוווו איזווו משוגעת החמה הזוווווווו מי עושה כזה דבר ליד תינוקת????!?!? טןב שבעלך עף עליה