"אם הייתי ישנה כמוך"... התייעצות !!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז הבן שלי ממש מוזר היום. מי שלא קרא את השירשור הקודם שלי - התחלתי לתת לילד סימילאק (מטרנה לא עשה לו טוב) כי הוא ממש לא היה רגוע, וכל הזמן רעב אוכל על שעתיים ובוכה...... (אז אני נותנת לו בערב שאוב, בלילה הנקה מהציצי). ניראה לי הסימילאק גרם לו להיות יו-תר מידי שבע ורגוע ונינוח חחח אני לא מכירה אותו ככה פשוט.....
הוא קם ב 8 רגיל, היה ער שעה, חזר לישון ב 9(עד כאן נורמאלי) ישן עד 12!!! (לא אופייני לו לישון 3 שעות ברצף) קם לאכול היה ער שעה עד 1 וחזר לישון !!!! עד עכשיו והוא לא מראה סימנים של להתעורר!!!!
בננות, אני חדשה בקטע של תוספת מזון.... הלפ!!!
התקשרתי למוקד אחיות - אז היא אמרה לי ללכת לרופאת ילדים שלו!!! נראה לכן הגיוני?!?!?!
5 תגובות
עמוד 1
חחחחחחחחחח לא!
זה תקין ובסדר.
הסימלאק הוא סמיך יותר ולכן הוא משביע מאוד והם רגועים יותר וישנים יותר טוב כי הם לא רעבים מהר.
לדעתי ככה אמור להיות מההתחלה בהנקה החלב נספג מהר יותר ולכן התינוקות נעשים רעבים אחרי שעה-שעתיים זה מעולה שהוא ישן ככה... זה אומר שהוא שבע, חם לו, הוא שמח טוב לו