שלום לכולם. שמחתי למצוא את הפורום הזה היות שהתחלתי בטיפולים ואני רוצה מידע ואולי גם תמיכה בזמן הזה.
אז הסיפור הוא כזה. איבחנו אצלי שחלות פוליציסטיות ממש אחרי השירות הצבאי כאשר המחזור הפסיק להופיע בסדירות. כרגע אני בת 29 ונשואה ומעוניינת להיכנס להריון. אולי כדי לציין כי כל השנים, למעט הפסקות קצרות, השתמשתי באמצעי מניעה וכי בהפסקות אלו הופיעה וסת ספונטנית מיד לאחר סיום לקיחת הגלולות ולאחר מכן היא נעלמה עוד פעם.
המצב כרגע הוא כזה: עברתי כבר מחזור טיפול אחד באיקקלומין. לפי בדיקות היה לי ככל הנראה ביוץ אבל לא נכנסתי להריון.
כרגע התחלתי בטיפול נוסף והפעם הועלה מינון של איקקלומין ל 3 כדורים ביום למשך חמישה ימים. כרגע אני נוטלת פרוגילוטון להופעת ווסת.
מה שמדאיג אותי כרגע זה שהרופאה פעם אחת מיד לאחר בדיקת הורמונים ביום 21 לאחר טיפול ראשון אמרה לי שהיה לי ביוץ ולפני כמה ימים לפני תחילת הטיפול השני היא פתאום אמרה שלא היה לי ביוץ וכי אם הטיפול הנוכחי לא יצליח אצטרך לעבור לזריקות.
אני מאוד מבולבלת היות והיא כן אמרה לי תחילה שהיה לי ביוץ וכן הופיע לי מחזור (הפעם זה היה שלושה ימים ורק בהכתמה... הנחתי שזה מחזור ) ולפני הטיפול שאני עוברת עכשיו היא אמרה שלא....
אין לי מושג מה לחשוב כרגע.
מה דעתכן בנות? האם זה יצליח? האם לא ואצטרך לעבור לזריקות? אשמח לשמוע מבנות שסיפורן דומה לשלי.

אני מאחלת בהצלחה לכל מי שמנסה להיכנס להריון! אני מחזיקה אצבעות לכולנו!